|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επισεις Σαββα αυριο μπορω να σου δωσω και το seachem prime να κανεις την δουλεια σου ------------------------- επισεις Σαββα ξαναδιαβασε τα υπομνηματα που σου ειπα γιατι ετσι δουλεια σωστη δεν κανουμε ![]() ![]() ![]()
CMAS-ΕΟΥΔΑΤΚ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas27 : 26-03-13 στις 01:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν το μπολι απο 5-6 ph και 30 βαθμους μπηκε αποτομα σε 7,5-8 ph και 18-20 βαθμους υπαρχει πιθανοτητα να μην εχει ποιασει γι αυτο θελει και ενα τσεκαρισματακι (αν και να πω την αληθεια σε οσους εχω δωσει μπολι και ειχαν αλκαλλικοτερο νερο δεν υπηρξε προβλημα παρα μονο σε μια μοναδικη περιπτωση)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν δε δουλεψει ουτε αυτο τοτε ο Σαββας δεν εχει καμια ελπιδα απο αγγελια για μπολι γιατι οι υπολοιποι που ξερω που διατηρουν ενυδρεια εδω καλυτερα μη σας πω σε τι συνθηκες ζουν τα ψαρια τους.προσπαθω καιρο να τους πεισω οτι τα ενυδρεια χρειαζονται φιλτρα αλλα η απαντηση ειναι οτι εγω εχω μεσανυχτα...καταλαβαινεται.......
|
||||
|
||||
![]()
ναι απο Ταγκανικα σιγουρα ειναι πολυ πιο συμβατο, βεβαια δεν αποκλειω να ειναι οκ ηδη αυτο που εδωσες αλλα καμια μετρησουλα δε βλαπτει.
σχετικα με το σχολιο για τα ενυδρεια και τα φιλτρα δηλαδη εννωεις πως δε βαζουν καν φιλτρο? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
2 που ξερω σιγουρα δεν εχουν φιλτρο
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ και καθε ποτε αλλαζουν ψαρια?
![]() για να φτιαξεις ενυδρειο που στεκεται χωρις φιλτρο θελει τρελη μελετη, και ουσιαστικα πρεπει να ειναι ενα μινι οικοσυστημα Αν εχουν φτασει σε τετοια επιπεδα οπως αυτο πχ τοτε οκ, respect... αν ομως δεν, τοτε μιλαμε για ανισοροπα ενυδρεια στην καλυτερη πνιγμενα στα νιτρικα αν οχι και στις αμμωνιες
|
||||
|
||||
![]()
Και οι ξιφοι με μια γκαζια μπορουν να καλυψουν 3 μετρα αλλα τους βαζουμε σε 60 ποντους ενυδρειο.Αυτη ειναι η αποψη του νικου δεν σημαινει οτι πρεπει να την ακολουθησεις.Το ιδιο ειμαστε και εμεις οι ανθρωποι θα ηταν καλυτερα αν ζουσαμε σε σπιτι 400 τετραγωνικα να ειχαμε την απλα μας αλλα δυστυχως δεν γινετε να εχουμε ενα τετοιο σπιτι οποτε συμβιβαζομαστε με ενα σπιτι 60-70 τετραγωνικων.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() στις αμμωνιες πνιγμενα και το λεω αυτο γιατι τις προαλλες επιασα τυχαια κουβεντα με κατοχο ενος τετοιου ενυδρειου μου ειπε για ενα ψαρι με συμπτωματα αμμωνιας, της ειπα 5 βασικα πραγματα σαν πρωτες κινησεις και δεν μπηκε καν στον κοπο να ερθει να παρει το prime μου και να φερει δειγμα νερου να της μετρησω αμμωνια....οποτε....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 με χρυσοψαρα | lionor | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 75 | 14-01-19 15:06 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |