|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νευράκια αλλα αμα σπάσει το τζαμι θα εχουμε προβλημα ![]() ![]() ![]() Δοκιμασε να το στείλεις σε εναν καλο ψυχίατρο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορει να σπασει το τζαμι....μαλλον, θερμοστατη και την εισοδο του φιλτρου σου που μαλλον ειναι εξωτερικο προσεχε.
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου ειχε σπασει το θερμομετρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι είναι νευρικά ψάρια. το δικό μου κουβάλαγε ένα μεγάλο ξύλο μοπάνι από την μια μεριά στην άλλη. πάντως κάτι του την "έχει δώσει"
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα ακου εκει ξυλο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εκλεισα τα φωτα και ηρεμισε.....
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα ειναι η αντανακλαση.Εκτος απο το φως του ενυδρειου αναβε και καποιο αλλο φως στον χωρο ωστε να μην δημιουργειται αυτο το φαινομενο.
|
||||
|
||||
![]()
τώρα που είπες φώτα, το δικό μου απο μια ηλικία και μετά δεν ανεχόταν το φως του ενυδρείου, μόνο το φως του δωματίου, ίσως πρέπει να χαμηλώσεις την ένταση
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμενα οταν ηταν μικρος, περιπου 7 ποντους κοντεψε να το σπασει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργη συμπεριφορα! | leonidastria | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-03-13 18:24 |
περιεργη συμπεριφορα jewel | bagira | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 09-03-12 11:31 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ | ROULAMID | Ζωοτόκα | 16 | 15-04-11 11:59 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |