|
|
||||
|
||||
![]()
Αν στρωσεις τελικα με τροφες και βακτηρια, διαβασε ενα θεμα σχετικο, πιστευω θα σε βοηθησει σε καποιες αποριες που ισως δημιουργηθουν
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52564&page=3
|
|||
|
|||
![]()
ok φιλε μου θα το κοιταξω
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- σημερα εκανα τεστ phστο νερο βρυσης με το τεστ waterlife και το χρωματικο αποτελεσμα βγηκε στο 7. δεδωμενου οτι ο μονομαχος θελει απο 6-7.5 θα ηταν καλθτερο να το κατεβασω στο 6.5 ή να το αφησω οπως ειναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 22-03-13 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα (εάν όντως η μέτρηση είναι σωστή) να αφήσεις το νερό σου όπως είναι και απλά να ρίξεις και κανένα φύλλο catappa, το οποίο έχει διάφορες ωφέλιμες ιδιότητες.
Τα σαλιγκαράκια που λες τα έχουν οι περισσότεροι χομπίστες στα ενυδρεία τους και σε μεγάλους αριθμούς. Πιστεύω πως θα βρεις εύκολα από κάποια αγγελία.
|
|||
|
|||
![]()
αυτο εχω στο μυαλο μου και εγω απλα ηθελα και μια επιβεβαιωση απο εμπειροτερους
------------------------- εκανα οτι ακριβως λεει το τεστ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 22-03-13 στις 13:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ακριβως, χρησιμοτατα σε ενα συστημα
|
|||
|
|||
![]()
θα ψαξω μπας και βρω στην καστορια αλιως θα κοιταξω απο το φορουμ αλλα πρωτα πρεπει να ξεκινησω το στρωσιμο του φιλτρου. αυριο θα κοιταξω απο εναν φιλο για μπολι ( τελευταια μου ελπιδα ) αλλιως με τροφες
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα malaysian trumpet snails δεν είναι είδος λαθρεπιβάτη;Ή λάθος νομίζω;
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το ph ειναι 7.5 να το αφησω οπως ειναι;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 20:23 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |