|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
8 ωρες ειναι πολλες, στο ανωτατο ισως οριο για να μην καταστραφει η βιολογια, αλλα αν ειναι ισχυρη, δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα. Συνηθως το κοβουν για λιγοτερες ωρες, οποτε λογικα θα εισαι ενταξει. Αν εχεις καμια αερντλια μπαταριας να τη λειτουργησεις και τις 8 ωρες, ακομα αν ειναι δυνατον και στις γριλιες του φιλτρου για να οξυγονωνονται τα βακτηρια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχθες καθαρισα και το φιλτρο ρε @$% μου. Τις red cherry φοβαμαι γιατι εχουν γεννησει μωρα και ειναι γεματο. |
|
||||
|
||||
![]()
Η βιολογια ειναι το μεγαλο θεμα για τοσες ωρες. Δεν εχει και ζεστη τουλαχιστον αυτο τον καιρο για να γινουν χειροτερα τα πραγματα. Ελπιζω να το κοψουν για πολυ λιγοτερες ωρες, συνηθως ετσι γινεται.
|
|||
|
|||
![]()
Άδειασε το φίλτρο από νερό όταν θα διακοπή το ρεύμα. Δεν θα πάθει τίποτα η βιολογία του φίλτρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ετσι δεν θα πεθανουν σιγουρα τα βακτηρια? Υδροβια ειναι.
Να βαλει το φιλτρο (αν ειναι εσωτερικο) σε ενα κουβα και να το ανακινει που και που για να οξυγονωνονται τα βακτηρια, εχει νοημα, αλλα να τα βγαλει εκτος νερου?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα πάθει τίποτα η βιολογία σου. Τα βακτήρια έχουν μπει μέσα στους θύλακες του βιολογικού υλικού και δεν πεθαίνουν.
Προσοχή να μην έχει καθόλου νερό μέσα και εάν μπορείς να στεγνώσεις με μια πετσέτα το υλικό. (όχι να το τρίψεις, να το ταμπονάρεις) ΥΓ και εγώ όταν το άκουσα από πιο έμπειρους του αθλήματος μου φάνηκε "κουφό", μπορούν να βγουν να το επιβεβαιώσουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | Aquablue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 27-07-11 20:20 |
διακοπη ρευματος | rawnerve | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 10-04-11 21:26 |
διακοπη ρευματος | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 28-01-11 00:58 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | pavlos t | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 11-01-10 12:52 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |