|
|
||||
|
||||
![]()
????Ολα μηδεν??????Μηπως ειχες αμμωνια,νιτρωδη και εχασες τα apple?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετράω δυο ενυδρεία και υπάρχει διαφορά. Τα ψάρια που έχω δεν παράγουν προφανώς τόση αμμωνία ώστε να υπάρχουν πολλά νιτρώδη και κατ' επέκταση νιτρικά. Τα νιτρικά που προκύπτουν από το κύκλο καταναλώνονται από τα φυτά που είναι αρκετά. Τους έχω CO2, πολλά λιπάσματα και καλό φωτισμό (1+Watt/Lit) οπότε υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να βγάλω την Pistia και την φακή γιατί νομίζω πως μου τραβάνε αρκετά τα νιτρικά και τα στερούν από τα υπόλοιπα. Σε δεύτερη φάση θα κοιτάξω να αυξήσω την ιχθυοφόρτιση. Το θέμα μου όμως δεν είναι τόσο τα μηδενικά νιτρικά αλλά τα πλανάρια. Τι να κάνω ρε γμτ.... ![]() ------------------------- Ο φίλος lion έγραψε οτι "δεν τρώνε όλα τα ψάρια τα πλανάρια". Τα σκαλάρια τα τρώνε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 18-03-13 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μολλυ,τιγρακια,γκουραμι,γκαπυ,μονομαχοι,αγγελοψαρα .Διαλεξε τι σου ταιριαζει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτα ειναι πλαναρια? | johnsin | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-07-12 17:01 |
Πλαναρια και film στο γαριδαδικο μου | redman88 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 01-11-11 22:51 |
ich - και τώρα τί? | ral | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 01-09-11 18:24 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
ΠΛΑΝΑΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? | CHRISTOS 22 | Δίσκοι | 2 | 17-04-05 23:29 |