|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα
![]() επίσης.!!! μπορεις να κάνεις και το κόλπο με το πιατάκι το βραδυ,2 πιατακια του καφε με ενδιαμεσα κατι να τα κρατάει λιγο ανοιχτα και 2 ταμπλετες τροφή μεσα...το βαζεις το βραδυ το βγάζεις το πρωί..με 2-3 φορες θα τα ελατώσεις αρκετα.... ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 19-02-13 στις 19:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης αν δεν έχουμε γαρίδες στο ενυδρείο πιο αποτελεσματικό είναι το κόλπο με το μπουκάλι ![]() ..και ότι σκουλήκι βλέπεις να περπατάει ..τσίμπα το!
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα φιλε μου. μπορεις να μας πεις λιγο πιο αναλυτικα το κολπο με το μπουκαλι;
|
|
||||
|
||||
![]()
κοβεις το λαιμο σαν να φτιάχνεις ενα αυτοσχέδιο χωνί,το σπρώχνεις με το λαιμο προς τα μέσα στο μπουκαλι (οπως βλεπεις στη φωτο) και ριχνεις και μερικες ταμπλετες τροφη,το γεμιζεις νερο και το βαζεις στο ενυδρειο..
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Xαχα...τι νομιζες οτι σου ελεγε?
Καλα τραγουδα? ![]() Ωραιο και το κολπο με το μπουκαλι. |
|
||||
|
||||
![]()
πρωτη φορα ακουω να θελει καποιος να κυριξει χημικο πολεμο στη ζωντανη τροφη
![]() ![]() βλεπω τα νεον και τους καρδηναλιους να γεμιζουν το ομοιωμα σου με καρφιτσες ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προκειται να φυγουν ποτε μονα ουτε αποτελουν τροφη για ολα τα ψαρια.
Μειωση του ταισματος,σκουπα βυθου και αλλαγες νερου ανα δυο,τρεις ημερες.
|
||||
|
||||
![]()
Tα πλανάρια, εισχωρούν στο εσωτερικό των σαλιγκαριών και τα τρώνε από μέσα.Και δεν είναι τροφή για όλα τα ψάρια.
------------------------- Θα σου πω τί είχα αντιμετωπίσει εγώ: 1. Κάποια στιγμή που είδα 1-2 πλανάρια στο ενυδρείο μου, έβαλα διπλάσια+ ποσότητα pimafix και μετά από λίγο έγινε χαμός. Γέμισε το νερό από πολύ μικρά σκουλήκια λεπτά και μικρά που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκόνη από το βυθό μέχρι που είδα ότι κουνιόταν. Οι γαρίδες έκαναν πάρτυ και άδειασα σχεδόν όλο το ενυδρείο ρουφώντας μαζί και τα περισσότερα σκουλήκια. 2. Κάποια άλλη στιγμή που είδα 1-2 πλανάρια στο ενυδρείο μου, έβαλα μια παγίδα. Χρησιμοποίησα 1 δοκιμαστικό σωλήνα (από τεστ νερού) έβαλα μέσα 1 κομμάτι χοιρινό λιπος και τον τάπωσα με ένα κομμάτι λεπτό πλέγμα από το οποίο θα χωρούσαν να περάσουν μόνο τα σκουλήκα. Μπλουμ όλο το βράδυ και το πρωί βγάλσιμο με εκατοντάδες πλανάρια πάνω του. Αυτό έγινε 2-3 φορές σε συνδυασμό με αλλαγές νερού και καλό σκούπισμα.
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 17-03-13 στις 09:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
NH3/NH4= 0
NO2= 0 NO3= 0 ------------------------- Παράθεση:
Το θέμα είναι ότι έχω σαλιγκάρια μέσα. Έχω αρκετούς λαθρεπιβάτες, ένα τελευταίο apple και πρέπει να έχουν επιζήσει 4 Helena. Θα μου πεις μέχρι να αποφασίσω αν θα ρίξω φάρμακο ίσως να μην υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω με εξαίρεση του λαθρεπιβάτες που δεν ξέρω αν τους ενοχλούν αυτούς γιατί δεν βρίσκω νεκρούς όπως τα apple και τα Helena ή όταν βρίσκω είναι ελάχιστοι σε σχέση με τον πληθυσμό τους (μπορεί να βρίσκω 2-3 την εβδομάδα που ίσως να μην φταίνε τα πλανάρια γι' αυτό). ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 18-03-13 στις 10:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
????Ολα μηδεν??????Μηπως ειχες αμμωνια,νιτρωδη και εχασες τα apple?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτα ειναι πλαναρια? | johnsin | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-07-12 17:01 |
Πλαναρια και film στο γαριδαδικο μου | redman88 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 8 | 01-11-11 22:51 |
ich - και τώρα τί? | ral | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 01-09-11 18:24 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
ΠΛΑΝΑΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? | CHRISTOS 22 | Δίσκοι | 2 | 17-04-05 23:29 |