|
|
||||
|
||||
![]()
τι σχεση εχει το κεραμικο υλικο με την ασφαλεια που υποτιθεται οτι εχει ο θερμαντηρας?
Οταν Ο ΔΔε λειτουργει σωστα τοτε σε οποιαδηποτε διαρροη θα πρεπει να ενεργοποιηθει. Αν δεν συμβαινει αυτο τοτε ή ο ΔΔΕ δεν λειτουργει σωστα ή δεν υπαρχει διαρροη. Η γειωση δεν ειναι πανακεια. ΔΕΝ πρεπει να ξεχναμε οτι το νερο ΔΕΝ ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου. Ακομα και με γειωμενο το ενυδρειο σε περιπτωση σφαλματος μπορει να μην μας προστατεψει. Σε οποιαδηπτε περιπτωση (εκτος απο θαλασσινο νερο κλπ) η προστασια δεν προερχεται απο την ασφαλιστικη διαταξη στον ηλεκτρολογικο πινακα αλλα απο τον ΔΔΕ. |
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι ο ΔΔΕ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Διακόπτης Διαφυγής Εντάσεως
------------------------- Παράθεση:
by qbrain qfail.blogspot.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Qbrain : 14-03-13 στις 15:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι η Μαρία γράφοντας... ρελέ ασφαλείας του πίνακα... εννοούσε το ρελέ διαφυγής... που μάλλον είναι ο Διακόπτης Διαφυγής Εντάσεως... ΑΝ έχω καταλάβει σωστά.-
|
|
||||
|
||||
![]()
ίσως... δεν ξέρω. σε όλους τους πίνακες υπάρχει αυτό που εμείς οι άσχετοι μάλλον λέμε ρελέ ασφαλείας, που μόλις υπάρξει διαρροή ή πρόβλημα με κάποια συσκευή πέφτει. (όχι ο γενικός διακόπτης)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρελέ διαφυγής λέγεται.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ!!! γηράσκω αεί διδασκομένη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|