|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο.!! χρυσοψαροπαραδεισος!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα φυτά δεν τα πειράζουν καθόλου, δεν ξέρω ποτέ δεν ενόχλησαν κανένα φυτό, όσα δεν επέζησαν, γιατί είχα βάλει και άλλα είδη, ήταν επειδή ήταν ακατάλληλες επιλογές μου γι ενυδρείο κρύου νερού. ίσως οφείλεται στο ότι τα ταίζω λαχανικά, στον χαρακτήρα τους. ![]() ------------------------- Παράθεση:
θα ξαναμετρήσω σήμερα με υγρά κι αν βρω διαφορά θα διορθώσω. σας περίμενα να γράψετε για να επισημάνετε αυτή την έλλειψη ![]() όντως τώρα κατάλαβα κι εγώ οτι έπρεπε και πως έπρεπε να φροντίσω για το θέμα της ψύξης. διότι γράφτηκα στο φόρουμ από ετών αλλά έκανα επιλεκτικές αναγνώσεις κατά περίπτωση. τα περισσότερα χρόνια το ενυδρείο αυτό βρισκόταν σ επαγγελματικό χώρο με έντονο κλιματισμό και μόνο ένα καλοκαίρι είδα την θερμοκρασία ν ανεβαίνει και το αντιμετώπισα μεν, αλλά με λύση για γέλια (με ανεμιστήρα κτλ μην ρωτήσετε). τώρα στο σπίτι, γενικά δεν είναι ποτέ πολύ ζεστό, αλλά σκέφτομαι να το οργανώσω. ευχαριστώ και πάλι ------------------------- Παράθεση:
η αλήθεια είναι πως τα πάντα στήθηκαν τέλος του'08, αρχές 2009 κι απο τότε δεν έχω αγγίξει οτιδήποτε. απλά στην αρχή είχα βάλει πολύ περισσότερα φυτά κι όσα υπάρχουν τώρα, είναι αυτά που άντεξαν στις συνθήκες του ενυδρείου. ξεκινώντας με την γνωστή άγνοια, διάλεγα ότι μου άρεσε στο μάτι. πάντως συγκεκριμένα για τον εχινόδωρο, έχω την εντύπωση πως η μεγάλη ανάπτυξη της μπροστινής του ανούμπια τον αδικεί κ έλεγα να την κλαδέψω λίγο για να κοντήνει. εσείς πιστεύετε οτι είναι αταίριαστος για κάποιο άλλο λόγο? εμένα μ αρέσει που κοκκινίζει και δίνει και ένα άλλο χρώμα στον χώρο. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 07-03-13 στις 08:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτό λέγαμε σ ενα άλλο θέμα, τους δίνω πολλά λαχανικά και χόρτα οπότε δεν ακουμπούν τίποτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |