|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι άλλο βοηθάει στην μείωση των νιτρικών σου. Ούτε οι αλλαγές της τάξης του 40% είναι αρκετές εκτός αν γίνονται περισσότερες από μία φορά την εβδομάδα.
Ίσως τα υλικά που χρησιμοποιείς στο φίλτρο, ή το χαλίκι λαμβάνοντας υπόψη το πάχος. Αν θες, πες μου πως ταΐζεις (τροφή, συχνότητα, ποσότητα), ποια υλικά χρησιμοποιείς στο φίλτρο και κάθε πότε το καθαρίζεις. Επειδή κι εγώ είχα παλαιότερα χαρτόνι στην πλάτη, θα σου πρότεινα να πάρεις αφίσα (ενυδρειακή) και να την "κολλήσεις" με ελαιόλαδο. Αυτό είναι γνωστό τρικ και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Υπάρχει αφίσα που είναι μπλε από τη μία πλευρά και μαύρη από την άλλη. Το χαρτόνι, επειδή όπως και να το τοποθετήσεις δεν κολλάει απόλυτα, όταν το φως αντανακλά στο τζάμι της πλάτης δεν φαίνεται και τόσο ωραία. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο, μπράβο μαρία, να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |