|
|||
|
|||
![]()
Σε ολα τα βιβλια υπαρχει υπαρχει η αναφορα οτι εαν τα αλλα ψαρια ειναι απολυτως υγιει και μη στρεσαρισμενα τοτε ο οργανισμος τους θα μπορεσει να ανταπεξελθει σε αυτη την κατασταση και να μην ασθενησει. Αναφορες υπαρχουν σε πολλα βιβλια και ειδικα για τα θαλλασινα οπου το ich παρολο που ειναι ενα παρομοιο και οχι το ιδιο προτοζωο ειναι απιστευτα ποιο θανατηφορο απο το γλυκο νερο.
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Φρασεις οπως οτι εχεις διαβασει αλλα δεν το λες για να μην κανεις τον εξυπνο, αλλα τονιζεις οτι θυσιαζεις τον χρονο σου για να βοηθησεις καποιον για το προβλημα του. Ποιο απο τα δυο ειναι κακο δηλαδη? Μετα αναφερεις πως ο αρχαριος θα παρει μια απαντηση και θα ψαξει να βρει και αφου βρει ολα καλα. Αλλα ακριβως ποιο πανω λες πως ο χρονος ειναι κατι κρισιμο αλλα λες κιολας πως ειναι καλυτερο να μην απανταει κανεις, ποιο απο τα 2 η 3 τελικα ισχυει? Γιατι ολα μαζι απλα δεν γινεται.. Σιγουρα θα εχεις απαντηση σε αυτο που εγραψες ΠΡΙΝ, αλλα τωρα αυτο βγαινει αβιαστα.. Η τον βοηθας αμεσα η του λες κατι στο γενικο και μεχρι να βρει τι γινεται εχει χασει και την αμμο ακομα.Θα εβαζα βιβλιογραφια αλλα τον τελευταιο καιρο εχω πολυ λιγο ελευθερο χρονο για να ψαξω ησυχα και ακριβως που τα εχω διαβασει. Αλλα η ουσια ειναι αυτη που αναφερω. Χωρις να ειμαι ειδικος σε ασθενειες. Τελος παντων, εχω βρει και αλλες ανακριβιες αλλα αυτα ειναι στον προβληματισμο του εκαστοτε αναγνωστη να τα δει. Προσωπικα ειμαι ανθρωπος της ουσιας και οχι της φλυαριας και αυτα που ειχα να πω τα ειπα. Οι συστασεις ειναι παντα φιλικες και με σκοπο ο ανωνυμος-επωνυμος χομπιστας να ξερει τι του γινεται. Ετσι παει. Δεν μου αρεσει να λεγονται πραγματα στο "περιπου" και μετα να ανακατασκευαζονται. Δεν προκειται να απαντησω παλι αφου θεωρω πως οτι ειχα να πω το ειπα. Ο σκοπος για εμενα ειναι εαν δωθει μια απαντηση να δωθει απο την αρχη σωστη, ισως οχι παντα στο πιατο αλλα σωστη με σκοπο να βαλεις τον αρχαριο να ψαχτει. Τωρα μαλιστα σε αυτο το τοπικ μαζι ενα δυο καλα αλλα τοπικ του προσφατου παρελθοντως θα υπαρχει ενα ειδος faq για το ich. Not bad, not bad..
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|