|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καθαρισε κι αλλο παιδια. το νερο λογικα κραταει καποια θολουρα η γινεται κρυσταλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν καθαρισει τελειως γινεται κρυσταλο
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει γινει σχεδον κρυσταλο παιδια. σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. το φιλτρο πρεπει να δουλευει συνεχεια? γιατι το βραδυ στην απολυτη ησυχια ψιλοακουγεται?
και κατι αλλο μπορω να βαλω μεσα φυτα απο καμια λιμνη η φραγμα η θα εχω προβλημα? |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη αν δεν εισαι αρχαριος τι εισαι;
|
|||
|
|||
![]()
αν μπορεις αγορινα να βοηθησεις απαντα στο προβλημα που εχω και μην πιανεσαι απο τον τιτλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο δεν σταματαει ποτε.
|
|||
|
|||
![]()
κατα την γνωμη μου να μην βαλεις φυτα απο λιμνη η φραγμα γιατι δεν ξερεις τι οργανισμους θα μεταφερεις μεσα στο ενυδρειο σου
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδες θα κληρονομησω 4 αρσενικα γκαπυ και σκεφτομαι να παρω και 2 θυληκα. απο οτι διαβασα δεν πανε με τα χρυσοψαρα που εχω. τι μπορω να κανω γι αυτο? να δωσω τα χρυσοψαρα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυτά μπορείς να βάλεις από ποταμό ή λίμνη, θα κοιτάξεις να έχουν ρίζα και πριν τα βάλεις στο ενυδρείο θα τ απολυμάνεις με χλωρινόνερο (χλωρίνη απλή όχι την παχύρευστη με τα σαπούνια), και θα το ξεβγάλεις με μπόλικο νερό βρύσης μετά. τώρα αν θα αναπτυχθούν και ποια πρέπει να διαλέξεις, δεν ξέρω. |
|
|||
|
|||
![]()
για τα φυτα μαρακι με καλυψες. το φιλτρο ακουγεται απο τη μηχανη εδω και μια μερα τωρα. παιζει επειδη μαζεψε τη θολουρα να εχει μεσα αμμο και να δυσκολευει τη λειτουργια του?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έβαλες υαλοβάμβακα που σου είπαν τα παιδιά, ενδεχομένως να φταίει η σκόνη. έχεις "στρώσει"? με μπόλι ή τι άλλο? για να το ξέπλενες λίγο
|
|
|||
|
|||
![]()
υαλοβαμβακα ειχε το φιλτρο αλλα μονο τον ξεπλυνα δεν τον αλλαξα. για στρωσιμο δεν εβαλα μπολι αλλα με αμμωνια και μετρησεις και μαλλον βακτηρια.
υαλοβαμβακα για να αγορασω καινουργιο εχουν τα πετ σοπ για eheim? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | paulos-k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-01-11 02:19 |
Το Μαδριλένικο Ώριμο πλέον ..... | Serafeim | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 08-09-10 22:42 |
Είμαστε πλέον και εμείς γονείς!!!! | Ιορδάνης | Ζωοτόκα | 11 | 04-04-05 15:01 |