|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν μπορεις αγορινα να βοηθησεις απαντα στο προβλημα που εχω και μην πιανεσαι απο τον τιτλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο δεν σταματαει ποτε.
|
|||
|
|||
![]()
κατα την γνωμη μου να μην βαλεις φυτα απο λιμνη η φραγμα γιατι δεν ξερεις τι οργανισμους θα μεταφερεις μεσα στο ενυδρειο σου
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδες θα κληρονομησω 4 αρσενικα γκαπυ και σκεφτομαι να παρω και 2 θυληκα. απο οτι διαβασα δεν πανε με τα χρυσοψαρα που εχω. τι μπορω να κανω γι αυτο? να δωσω τα χρυσοψαρα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είχα ποτέ γκάπυ, ωραία ψαράκια είναι, θέλεις και θερμαντήρα γι αυτά.
επίσης απ ότι διαβάζω πρέπει τα αρσενικά να είναι λιγότερα από τα θηλυκά. ακόμα γεννούν πολύ και την πρώτη φορά είναι ευχάριστο, μετά τι θα κάνεις με τα πολλά μωρά? και τέλος γιατί να δώσεις τα χρυσοψαράκια? που θα τα δώσεις? αφού γι αυτά δεν έγινε όλο το θέμα? εντάξει ότι νομίζεις κάνε, αλλά μην νομίζεις οτι με χρυσόψαρα δεν μπορείς να έχεις ένα ευχάριστο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω δεν βρισκω λογο να βγαλεις τα χρυσοψαρα απο τα 200 λιτρα.
Παντως μαζι δεν γινεται. Εχουν αλλες απαιτησεις. Τα guppies θελον αναλογια 1 αρσενικο / 3 θυληκα αν αποφασισιες, παντως.
|
|||
|
|||
![]()
το νερο εγινε κρυσταλο. το φιλτρο το καρθαρισα και αλλαξα και υαλοβαμβακα και δουλευει και παλι αθορυβα. αρχισα τις μετρησεις για να δω πως θα ειναι το νερο. το σαββατοκυριακο θα παω να παρω και φυτα και πετρες ωστε να κανω και διακοσμηση οπως πρεπει. θα εχετε νεοτερα απο την κυριακη τωρα.
ακομα μια φορα συγχαρητηρια για την οργανωση του φορουμ. τα σπατε ρε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πηγα σημερα σε μια παραλια και πηρα πετρες. της βραζω τωρα και αμεσως μετα σε πολυ κρυο νερο τις πεταω για να αποβαλω το αλατι.
αυριο λογικα θα τις εχω στο ενυδρειο μεσα καμια συμβουλη περαιτερω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | paulos-k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-01-11 02:19 |
Το Μαδριλένικο Ώριμο πλέον ..... | Serafeim | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 08-09-10 22:42 |
Είμαστε πλέον και εμείς γονείς!!!! | Ιορδάνης | Ζωοτόκα | 11 | 04-04-05 15:01 |