|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικια σου αποψη σε πραγματα που οπως ειπα δεν εχεις δει απο ιδια εμπειρια οποτε δεν θα ασχοληθω αλλο
![]() ελα να μου μαθεις της διαφορες κυκλοφοριας και φιλτρανσης γιατι δεν της γνωριζω χαχαχαχ δεν τρωγεσαι ρε σπυρο. οταν βγαζω τις μελετες θα σε περνω να μου λες για σκιμαρισμα και φιλτρανση σε πισινες 80000 λιτρων. |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, οπως νομιζεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶μα είναι να δαγκώνεστε συνέχεια θα σας δαγκώσω κι εγώ ε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μαθαμε κατι χρησιμο σημερα.
Ενα φιλτρο (FX5) λοιπον κατα την αποψη του Στελιου, που εχει 6 λιτρα βιολογικο υλικο, φιλτραρει καλυτερα απο ενα αλλο φιλτρο (2080) που εχει 12 λιτρα βιολογικο υλικο, μονο και μονο επειδη εχει μεγαλυτερη πραγματικη ροη (1991 λ/ω το FX5 - 1200 λ/ω το 2080) Τα αποτελεσματα ομως του τεστ λενα αλλα πραγματα και καλο θα ειναι να τσεκαρει ο Στελιος που οφειλεται αυτο. Παράθεση:
To eheim μηδενισε την αμμωνια πιο γρηγορα απο το fluval. Γιατι? Αφου εχει μικροτερη ροη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δελτα μου αυτο κανουμε βλεπουμε πιο αξιζει τα λεφτα τουκαι εν κατακλειδι τα 100++ε κοστους που κανει το 2080 δεν συμφερουν καθως και εξτρα βιολογικο μπορεις να παρεις αγοραζοντας το φλουβαλ αλλα και ανταλακτηκα για μια εξαετια αφου τα 2 πρωτα ειναι στην εγγυηση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και μενουν και λεφτα για ![]() καλημερες απο μενα και καλο μηνα ------------------------- κυπριακο το καναμε με τα φιλτρα eeee και να σας το πω και απλα απλα παιρνω 35 τετοια http://viewitem.eim.ebay.gr/Hidom-Aq...046655102/item και σας εχω ολους μια κοντρα και στην ροη και στην βιολογια ολη την πλατη του ενυδρειου θα γεμισω... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 01-03-13 στις 10:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Για τρελαμενους με κιχλιδες | aristsats | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 27-05-06 14:57 |