|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω 2 τετοια φιλτρα:http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeige...98815-138-3687 τα οποια μετραν 20 χρονια ζωης.Σε ολο αυτο το διαστημα δεν εχουν παρουσιασει το παραμικρο προβλημα παραμενουν αθορυβα και με ελαχιστη καταναλωση.Τα eheim ειναι καλα φιλτρα αν και οπως τα βλεπω τα πλαστικα τους μου φαινονται κατωτερης ποιοτητας απο τις υπολοιπες μαρκες (ισως κανω και λαθος).Και η πολυ υψηλη τεχνολογια που εχουν (πατας κουμπι και ρουφαει νερο, κανει καφε κλπ) ειναι πιστευω υπερβολικη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εκανα συγκριση απο αποψη κατασκευης.Μπορει ενα φιλτρο να δουλευει 10 χρονια+ αλλα σ αυτα τα δεκα χρονια να εχεις αλλαξει 20 φορες φλατζες βανακια, φτερωτη,κλπ.Εσυ πιο eheim εχεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τωρα ειδα οτι το λινκ που εδωσε ο σπυρος με τα 6 fx5 ειναι απτο review του ανθρωπου που πριν ελεγε αναλυτικα τα +- του καθε φιλτρου. Δεν ειναι ενας ξεκαρφωτος που οντως μπορεις να αμφισβητησεις αυτο που λεει. Τελωσπαντων, απτο review εγω συμπερενω οτι θα πηγαινα στο eheim ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ τοτε παω πασο.Εσεις που τα εχετε ξερετε καλυτερα.Απλα ειχα την εντυπωση οτι ειναι καλα, απλα δεν εχουν μεγαλη αντοχη στον χρονο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ για τις βλακειες...δες τι μλκια εκανα και αναρωτιομουν και απο πανω γιατι βαραει η φτερωτη οταν παταω το prime. ΤΟΧΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ποντους ΠΑΝΩ απτην σταθμη του νερου, και η κεφαλη ουτε αναψε, ουτε εσπασε τιποτα. Και ειχα γυρισει σπιτι και βαρουσε η φτερωτη ωρες, ακουγοταν μεχρι τους διπλα και τιποτα, σκυλι. Πωπω το ξαναβλεπω τωρα και γελαω.... ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oME2twa7oko |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() (και σε λιγο θα στηθει για χρυσοψαρα)
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην είμαστε απόλυτοι για καμιά εταιρεία
![]() Τα φίλτρα τα διαλέγουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις συγκεκριμένου ενυδρείου (και ανάλογα βέβαια με τη τσέπη μας). Δεν υπάρχει ένα φάρμακο για όλες τις αρρώστιες. Όσον αφορά 2080 και Fx5 και τα 2 είναι πολύ καλά φίλτρα,με τα + και - τους και ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε στο δικό μας ενυδρείο. Τα έχω και τα 2. Το 2080 είναι (όπως όλα τα eheim)τσιμπημένο στη τιμή. Τα eheim classic είναι τίμιοι εργάτες και αντέχουν σε βάαααθος χρόνου. Τα eheim 2071-2073-2075 είναι η πιο προβληματική σειρά με χιλιάδες αρνητικά σχόλια λόγω κατασκευαστικού λάθους. Έχω ένα Fluval-άκι εξωτερικό που δουλεύει απροβλημάτιστα καμιά 15ετία. κλπ κλπ Δεν μπορώ όμως να συγκρίνω πχ eheim/fluval με aquael/sun-sun ![]() (μπορεί να συγκριθεί αυτό που έδειξα στο 7ο ποστ παρόλο που φαίνεται ίδιο,με το fx5? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω η διαφορά της τιμής, αποδεικνύει ποιο είναι καλύτερο.
τόσο μεγάλες εταιρείες διαμορφώνουν τιμές κατόπιν στοιχείων υπεροχής ποιότητας . κι εγώ fulval έχω (5χρόνια) και είμαι ευχαριστημένη. θα μπορούσα να είχα και φτηνότερο και να είμαι ευχαριστημένη όπως έχω και άλλα δύο. όπως έχω vw και είμαι ευχαριστημένη αλλά δεν είναι mercedes. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Για τρελαμενους με κιχλιδες | aristsats | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 27-05-06 14:57 |