|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω θερμοστατη γιατι ειναι κρυου νερου και το νερο ειναι παντα στους 21-22 βαθμους ...
το φιλτρο μου να δεχθω οτι ισως να μην δουλευει καλα αλλα δε νομιζω να ειναι αστρωτο εκτως αν χαλασαν οι οργανισμοι στο σφουγγαρι βγαζοντας το σγουγγαρι απο το νερο για λιγη ωρα.... |
|
||||
|
||||
![]()
στην ξανθη,το νερο της βρυσης,παντα 21-22 βαθμους???
εισαι σιγουρος γι αυτο? επειδη εχω ζησει χρονια στην ξανθη και κατι ξερω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
του ενυδρειου το νερο οχι της βρυσης... της βρυσης ειναι -21 !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και διατηρειται ετσι σταθερα 21-22,απο την θερμοκρασια που εχεις στον χωρο?ολη μερα ? |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες καθε ποτε κανεις φιλε μου?/και τι εχει μεσα το φιλτρο σου απο υλικα..στις αλλαγες τα πλενεις καπως?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα σου έλεγα να κάνεις την αλλαγή σου και αν μπορείς να ξαναμετρήσεις. γιατί τα χρώματα τα μπεζ δεν αντιστοιχούν σε κάτι. μηπως επιρρεάζεται από το αλάτι και το υγρό που ρίχνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον αλλαγες εκανα 1 φορα στις 20 μερες (οκ μην βαραται ο πετσοπασ με ειπε ανα δυο μηνες) και το φιλτρο το καθαριζα στο μηνα αλλα δεν ειχε και ποτε βρωμια.... μια φορα το βαλα και στη βρυση (λαθος το ξερω) δε το ξανακανα.
πρεπει να παω να παρω κι αλλα στικακια γιατι αυτα με τα εφεραν απο θεσσαλονικη αυριο θα παω να παρω απο δω αν εχουν.. τωρα θα αλλαξω νερο? εχω βαλει μια λεκανη ρουχων νερο να ερθει σε θερμοκρασια σωστη (θελει αντιχλωριο ? ) εδω και ενα 2 ωρο περιπου. ------------------------- ναι τα πανω κουτακια δεν αντιστοιχουν πουθενα.... οντως αυτο με μπερδεψε και μενα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 27-02-13 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως πάει το μικρό? |
|
||||
|
||||
![]()
την καθαρισα την λεκανη με νερακι μπολικο και το χερι μου. ναι το ποσο αντιχλωριο μιας και δε ξερω τον ογκο του νερου ειναι ενα θεμα που πρεπει να λυσω...
το μικρο ειναι σε φαση που δεν ειναι μονιμα μαρμαρωμενο κολυμπαει μια στο τοσο αλλαζει θεση (καλο αυτο νομιζω) και αναπνεει πιο συχνα... δεν θα τα ταισω σημερα σωστα? και αυριο φανταζομαι... μολις βαλω αντιχλωριο ριχνω σταδιακα το νερο μετα απο κανα 10λεπτο που θα κατσει το αντιχλωριο? |
|
||||
|
||||
![]()
να αποφευγεις γενικα κουβαδες και λεκανες που εχουν ερθει σε επαφη με απορυπαντικα...αντιχλώριο χρησιμοποιούμε παντα ..αλλα για μια φορα δεν εγινε και κατι....αλλαγες 1-2 τη βδομαδα κανουμε συνήθως..αλλα αυτο το κρίνουν οι μετρήσεις μας....
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη να αγορασω ενα κουβα που να τον εχω μονο για να ριχνω νερακι στο ενυδρειο ε?? μαιστα...
κατι αλλο κανα καλο και ευαναγνωστο τεστ γιατι αυτο τα 2 κατω κουτακια τα καταλαβα τι ειναι τα αλλα 5 δεν καταλαβα καθολου τι μετρουσαν τι εδειχναν... αμα παω αυριο σε πετ σοπ και δειξω το τεστ θα μου πει τι ειναι το καθενα? με το αντιχλωριο το ριχνω το νερο κατευθειαν η περιμενω παλι μιση μερα? το ταισμα τελικα το κοβω σημερα αυριο? |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε αντχλώριο στην λεκάνη και άλλαξε το νερό δεν χρειάζεται να περιμένεις.
αφού υπάρχει ασθενεια καλύτερα μήν ταίσεις. δεν παθαίνουν τίποτα. πως το βλέπεις τώρα το απόγευμα? |
|
||||
|
||||
![]()
μαρια σε ευχαριστω οπως και ολα τα παιδια για το ενδιαφερον και την βοηθεια...!!
ωραια σε λιγο θα αλλαξω το νερακι. μολι βρω δοσολογια για το Tetra aguasafe αντιχλωριο (στο μπουκαλακι δε λεει το ατιμο) Το κουφετακι μας εχει αλλαξει μερος κολυμπαει πολυ λιγο ομως... απο κει που δε κολυμπαγε καν ομως νομιζω οτι ενα κλικ κολυμπαει πιο πολυ τωρα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |