|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι πόσο ήταν η αρχική σου παραγγελία;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι για προιόντα κάτω των 50¤ δεν έχει τελωνείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως ζητάμε το τιμολόγιο να γράφει πολύ χαμηλότερη τιμή απο την πραγματική και το δέμα να γράφει "δώρο". Νομίζω ότι για ποσά κάτω απο 100 ευρώ δεν έχει επιβάρυνση.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξεκινησε τωρα το χαρατσι. Παντα υπηρχε πιθανοτητα να σου κρατησουν καποια παραγγελια στο τελωνειο. Απλα σε μικρα ποσα δεν δινουν σημασια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο set up | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-02-12 13:19 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
sun sun εξωτερικο | papanikos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 151 | 10-02-11 18:35 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |