|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτην πηρα.http://www.ebay.com/itm/160964443202...84.m1497.l2648 Παιδια δεν ειμαι χθεσινος στις αγορες μεσο τριτων χωρων,89 ευρω βαλαμε να γραφει...Αυτο με το gift και την τιμολογηση χαμηλοτερα προσπαθω να το κανω παντα με τους πωλητες.
Δεν ξερω, μακαρι να κανω λαθος, αλλα κατι εχει αλλαξει... γιαυτο εσπευσα να σας ενημερωσω. Με το παλικαρι των ΕΛΤΑ που μιλησα μου ειπε οτι εχουν διαταγη να μην αφηνουν τιποτε να περναει χωρις την ψαλιδα του τελωνη!! Μακαρι να μην ειναι ετσι γιατι αλλιως την κατσαμε!!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ παρέλαβα σήμερα έναν PHcontroller. Δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο όμως. Απ' έξω δεν υπήρχε όμως τιμολόγιο, ούτε και μέσα. Απλά ένα κολλημένο χαρτί που έγραφε GIFT και κάτω κάτω USD36. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τιμή (36 Αμερικάνικα δολάρια), απλά το αναφέρω επειδή το είδα.
ΥΓ. Η πραγματική τιμή του controller ήταν 78.72¤ (μαζί με τα μεταφορικά).
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω ρε συ τι εφταιξε, μαλλον το 89αρι που εργαψε...
κωστα ασχετο αλλα πιστευω να εισαι ικανοποιημενος με την δοσομετρικη, ε? Την τρεχεις καιρο?
|
|||
|
|||
![]()
την εχω κανα μηνα τωρα.εμενα με πεδεψε λιγο μιας και δεν δουλευε σωστα το ρολοι και ξαναπαρηγγειλλα την πλακετα.σε γενικες γραμμες καλη ειναι.
φροντισε να βαλεις καλα τα σωληνακια(να τερματιζουν στον <<μαστο>>) για να μην περνουν αερα και σου γυρνανε τα υγρα πισω. και καλο ειναι να την παρακολουθεις λιγο στην αρχη αν ριχνει σωστα. κανε και καθε μηνα ενα καλιμπραρισμα μιας και τα σωληνακια κρατανε φυσαλιδες. αν και με τα μηχανηματα ειναι τι θα σου κατσει.ευχομαι να σου δουλευει καλα.αν χρειαστεις βοηθεια στο σεταρισμα πες μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα.οτι θες εδω ειμαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο set up | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-02-12 13:19 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
sun sun εξωτερικο | papanikos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 151 | 10-02-11 18:35 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |