|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία κατασκευή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο για την κατασκευη σου!!! θελω αν μπορεις να μου αιτιολογισεις γιατι τα εβαλες με αυτη τη σειρα που βλεπω στις φωτο σου.Και κατι ακομη,τι χαρακτηριστικα εχουν (τασεις, ρευματα και στροφες) και αν το εχεις τσεκαρει σε ποση ωρα λειτουργιας του κατεβαζει 1 βαθμο.Και παλι μπραβο για την κατασκευη σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φαν δουλεύουν από 6 εώς 14 volt Περίπου 10mA TΤαχύτητα σε πλήρη τροφοδοσία 1700rpm Airflow 0,75m3 το λεπτό Θόρυβος 18dBA Στατική πίεση 1,28mmH2O Ενταση αέρα 26,3cfm Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα σε πόση ώρα κατεβάζουν την θερμοκρασία. Θα σου πω το καλοκαίρι! ------------------------- Ευχαριστω ![]()
by qbrain qfail.blogspot.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Qbrain : 25-02-13 στις 21:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν εβαλες τα 2 στην μεση να φυσουν και τα 2 στις ακρες να ρουφανε ετσι ωστε να γινεται καλη ροη του αερα.Αν φυσας με 3 αυτο που ρουφαει δεν θα μπορει να βγαλει ολο τον εισερχομενο αερα και θα στροβιλιζεται και θα παραμενει ζεστος αερας μεσα.)Δεν ξερω αν με καταλαβες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+100000 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ωραια κατασκευη
εγω στο δικο μου που τα εβαλα στο υπαρχον πλαστικο καπακι του ενυδρειου εβαλα και τα 4 να φυσανε προς τα μεσα ο μετασχηματιστης εχει 7 ταχυτητες τον ειχα στο 1 σε μονιμη βαση και η θερμοκρασια δεν περασε ποτε πανω απο 24,5 βαθμους (το ενυδρειο μου ειναι 1,20χ44χ57) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως και να εχει η κατασκευη σου μου αρεσε πολυ γιατι ειναι και κυμπαρικη αλλα και προσεκτικη. Φιλικα παντα Γρηγορης |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό ψύχεται απο την εξάτμιση, και όχι απο επαγωγή.. όσο περισσότερα ανεμιστηράκια χτυπούν την επιφάνεια, τόσο το καλύτερο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα ψύξης/θερμανσης σε rio 240 | Maverick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 09-05-11 22:14 |
Σύστημα ψύξης σε (μελλοντικό) χρυσοψαροενυδρέιο! | Τηλέμαχος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 75 | 22-08-10 19:04 |
Σύστημα ψύξης (Το έκανα μόνος μου) | vasili | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-06-09 08:27 |
Εξωτερικό σύστημα ψύξης | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-09 19:32 |
Σύστημα ψύξης : Αναζήτηση υλικών για κατασκευή. | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 04-07-06 15:56 |