|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως εχω μαυρο χαλικι λεπτοκοκο!
|
||||
|
||||
![]()
λεπτοκοκκοκο χαλικακι κατα προτίμηση μαυρο ή αρκετα σκουροχρωμο για να κανει αντιθεση με τις γαριδες......
Εκτος και αν φυσικα πας για εκεινη την μεγαλη που σου εδειξα οποτε θα την βλεπεις ετσι και αλλιως..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΝΑΓΙΑ μου!!!
Τώρα το διάβασα!!! 360λ γαρίδες??!!?? Θα γίνει τέλειο. Μπορείς να βάλεις για αρχή τσέρυ και στη συνέχεια βλέπουμε!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
επειδή έχω επιχειρήσει να κρατήσω και εγώ γαρίδες σε ένα μεγάλο ενυδρείο.
Τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής. Σταθερές συνθήκες που δύσκολα αλλάζουν και ας κανείς και ορισμένα λαθάκια. Πολλές περισσότερες γέννες μιας και βρίσκουν καλύτερες συνθήκες Έχει όμως και αρκετά μειονεκτήματα, όπως Οι Γαρίδες για μη αρχάριους θέλουν ιδιαίτερες συνθήκες Υπόστρωμα να κρατεί το ph χαμηλά Διάφορες τροφές για να περνούν τις κατάλληλες βιταμίνες Καθαρό νερό με μίξη gh kh κτλ Προτείνω να αρχίσεις με red cherry που συγχωρούν τα λάθη. Φιλικά. ΥΓ Για να πάρεις υπόστρωμα που είναι εξαιρετικά σημαντικό σε γαρίδες advance σε ενυδρείο με 360λιτρα θέλεις μια 250αρα μονό σε υπόστρωμα άσε που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Για να ρίξεις το ph με διαφορετικό τρόπο στο ενυδρείο σου θέλεις αλχημείες που δεν κάνουν καλό στις Γαρίδες σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τα υπολοιπα μια χαρα. και τροφες πολλες και τα παντα. στο υποστρωμα φυσικα τα χαλαμε... ![]() ![]() αυτη την στιγμη το ενυδρειο εχει χαλαζιακη αμμο.... η θα προσθεσω κι αλλη αμμο, η θα την ανακατεψω με ψιλο χαλικι.... εξαλου πρωτη φορα θα κανω γαριδαδικο... μπορει να μην με κερδισει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα με red cherry μετρα το νερο τις βρισης τι βγαζει εμενα πχ βγαζει
kh-6 Gh-6 και tds 135 οποτε για cherry ειναι καλο ειναι πολυ ανθεκτικες σε διαφορες παραμετρους. Ο κοσμος των Γαριδων ειναι συναρπαστικος απλα για να καταφερεις να δεις πολλες γεννες μην τις βαλεις με αλλα ψαρια. Ναι μονο Γαριδες και να δεις που θα σε ανταμειψουν. Εγω εχω αφιερωσει 500lt ενυδρειο και για να κανω αλλαγη στο νερο θελω μια μερα. Θεωρω πανω απο 120lt για γαριδαδικο ειναι υπερβολη και κατω απο 80 ειναι ρισκο.
|
||||
|
||||
![]()
Μα τον Χριστουλη και την Παναγιτσα.Στην αρχη το διαβασα 36αρι, και λεω απο τα 6000 λιτρα με τερατα στα 36 με γαριδες?Αποκλειεται.Ολο εκπληξεις εισαι τωρα τελευταια.Καλη αρχη και σε αυτο το τερατωδες project.Το μονο που λειπει ειναι να δουμε αυριο κανενα νεο θεμα με τιτλο:γαριδαδικο 6000 λιτρα ή 6000 λιτρα guppy.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |