|
|
||||
|
||||
![]()
8αναση,εξαιρετική η ιδεα σου...παρόμοια φάση θυμαμαι το ενυδρειο του Αλεξανδρου(raven)νομιζω 240λιτρα,φουλ γαριδαδικο και με φυτα..(δεν ξερω αν το εχει κανει παρουσιαση για να παρεις καμια ιδεα)!...απο γαρίδες...ρίχνοντας μια ματια στον πίνακα υβριδισμου που ειναι στην κατηγορία για τα ασπόνδυλα,θα λύσεις πολλες απορίες...θα σου πώ μονο οτι καλό ειναι να φροντίσεις τις εισαγωγές των φίλτρων σου(να μην ρουφάνε γονο ουτε ενηλικες γαρίδες),να εχεις οσο το δυνατό πιο στρωμένο βυθό,και απο διακοσμητικά μπορείς να φτιάξεις ακομα και μονος σου με κομμένους σωληνες και δεμενους μεταξυ τους καλυμένους με μός...απο ειδη γαρίδας..οτι θα βρείς πιο ευκολα προτείνω για αρχη....γιατι θα χρειαστείς και μια σεβαστη αποικία για να ξεκινήσεις ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() οσο για τις κρυψωνες ωραια ιδεα αυτη που λες, αλλα με μος??? δεν θελω δυσκολα φυτα... ![]() ![]() οσο για γαριδες εβαλα αγγελια να δω τι μπορω να βρω απο χομπιστες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
360 λιτρα γαριδες ε?
![]() Συρος ε? ![]() Δεν εχω ερθει, με φιλοξενεις για κανενα 6μηνο??? Ενα στρωματακι διπλα στο γαριδαδικο θελω μονο! ![]() Θα παρακολουθω με ενδιαφερον το εγχειρημα. Πολλα μπραβο για το χωρο που τους δινεις. Μαζεψε ενα τσουβαλι moss και καλη αρχη!
|
||||
|
||||
![]()
εχω να προτεινω απο γαριδες :
![]() ![]() ![]() Παντως γι' αυτα τα λιτρα να πας σε : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατι δεν προσθετεις και κανενα σμηνοψαρο απο πανω ? |
|
||||
|
||||
![]()
imichal δεν παλευεσαι ρε... χαχαχαχαχ
![]() ![]() θα ξεκινησω για γαριδες και θα δειξει...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία ιδέα!!! αλλά και τα μπλε αστακουδάκια είναι πανέμορφα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω αστακουδακια...
![]() ![]() ![]() παιδια καλα ειμαι με την αμμο, η πρεπει να βαλω χαλικι...???
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως εχω μαυρο χαλικι λεπτοκοκο!
|
||||
|
||||
![]()
λεπτοκοκκοκο χαλικακι κατα προτίμηση μαυρο ή αρκετα σκουροχρωμο για να κανει αντιθεση με τις γαριδες......
Εκτος και αν φυσικα πας για εκεινη την μεγαλη που σου εδειξα οποτε θα την βλεπεις ετσι και αλλιως..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε μονο γαριδες μεσα για να τις χαρεις περισσοτερο!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |