|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 Διαγωνισμός Φυτεμένων,Βιοτοπικών και Θαλασσινών Ενυδρείων. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕ τον τρελάνατε το φιλο μου,,εγω πάντως φώναξα ενα φιλο να βγαλει φωτο γιατι δεν βγαζω καλες εγω,ασε που ολες βγαινουν κουνημένες,,,τρεμουν τα χερια μου ,,εχουμε και μια ηλικια .
Αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα τα ενυδρεια να φαίνονται και η φορμα με τα στοιχεια και ολα ενταξη . |
|
||||
|
||||
![]()
οποιος ντρέπεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, να δει τις συμμετοχές μου 109 και 308 στον προηγούμενο διαγωνισμό για να πάρει θάρρος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ετσι Κωστα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα ρε παιδια, οταν βγαζετε φωτογραφια καντε εναν κοπο και βγαλτε απο μεσα τα μηχανηματα! εστω οτι βγαινει ευκολα!! ολο σωληνες και γκουμουτσο φιλτρα βλεπουμε!!
ευκολο ειναι!! οσο για καλη φωτογραφια, βαλτε ενα τραπεζι (αν δεν εχετε τριποδο) μπροστα στηριξτε την μηχανη σας και βαλτε αναλογες ρυθμισεις. Κλειστε να φωτα να μην κανει αντανακλαση και ΟΧΙ φλας....κατι καλυτερο θα γινει...(δεν προχωραω σε παραπανω λεπτομερειες)
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι και ετσι,αρκεί η προσπαθεια να στηθεί και να ανεβεί.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα ας μην ειμαστε τσαπατσουληδες....δεν εχω δει κανεναν σοβαρο διαγωνισμο ενυδρειων που να εχει μεσα ΟΛΟ τον εξοπλισμο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Προσωπική μου άποψη ότι όντως, με το να φαίνονται οι εξοπλισμοί, πάει στράφι και χαλάει όλη η προσπάθεια (στο στήσιμο και στο aquascape) που έχει καταβάλει ο εκάστοτε συγχομπίστας και το χειρότερο είναι ότι χάνεται και η παραμικρή "ψευδαίσθηση" ότι το συγκεκριμένο του ενυδρείο είναι ένα πραγματικό κομμάτι φύσης.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 1 | 11-11-12 13:54 |
Τα αποτελεσματα του διαγωνισμου aquascaping του GAB.... | Raven | Greek Aquarist's Boards | 13 | 14-01-11 21:20 |
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- Διαγωνισμος aquascaping | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 125 | 01-12-10 20:34 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |