ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING - GAB 2013 / Σχόλια-Απορίες
Για να κρατηθεί καθαρή η ανακοίνωση του Διαγωνισμού, ανοίγω αυτό το Τhread όπου θα μπορείτε να εκφράζετε τα σχόλια και τις τυχόν απορίες σας, σχετικά με το διαγωνισμό.
|
με μεγαλη μου τιμη βαζω το πρωτο σχολιο! woooooohooooooooooooooo!!!!! :smt118:smt118:smt026:smt026:smt026:smt026
|
αυτα ειναι..καλη επιτυχία σε όλους οσους συμμετέχουν.
|
Παράθεση:
Όλοι να συμμετάσχουν!:D:D:D:D:D:D:D |
Παράθεση:
Φχαριστω...:smt036 |
Παράθεση:
Τι λέει ο κριτής;;;;; Διαβάστε τους κανονισμούς κύριε!:p |
Ασε ρε...
4 ενυδρεια θα κατεβασω...:smt079 |
προλαβαίνω να στησω αλλα 2 δηλαδη μονο και μονο για αγωνιστικούς λόγους..?? θα ειναι ΕΚΠΛΗΞΗ..!!!
|
Και χελώνα να είσαι προλαβαίνεις ρε αγορίνα!
|
Αμε...
|
Για καντο πιο λιανα...
|
Αφρικανοί μου ετοιμάστε τα νταμάρια σας :smt041:smt041:smt041
(δεν θα τ' αντέξω να μας πάρουν πάλι την κατηγορία οι δισκοβοσκοί :smt079) Ένα προκαταβολικό μπράβο στον Στέλιο για την προετοιμασία! |
Ερχοοοοοοομαααααιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sm t079
|
Πολυ καλη κίνηση την καταλληλη στιγμη και εποχη.
Με χαρα θα συμμετεχω και εγω και ας μην εχω και το ωραιοτερο ενυδρειο. Μπραβο Στελιο. Και μια απορία,,επειδη δεν το κατεχω το αγγλικο εδω τι λεει ,,,, (βάλτε έναν τίτλο στο[ layout ]σας, επιτρέπονται ελληνικοί και ξένοι χαρακτήρες. Βάλτε φαντασία! |
Μπραβο για την υλοποιηση.!!! Πανω στην ωρα μπορω να πω, ως προσωποποιηση της εννοιας αρχαριος, μεχρι τον μαιο πιστευω θα μαθω πως να στηνω κααααπως το aquascape γιατι μολις πριν 5λεπτα τελειωσα το πρωτο μου φυτεμα και ειναι για γελια ακομα. :D καλη επιτυχια!!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σκεφτείτε και τις παρατηρήσεις που θα έχετε από τους κριτές, ώστε να βελτιώσετε τα ενυδρεία σας!;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Πυστευω τα ενυδρεια που θα ανεβουν σε φωτο θα ειναι πραγματικα και θα τρεχουν τωρα,,και οχι παλιά.
Καταλαβατε τη εννοώ |
Παράθεση:
|
ειναι στους κανονισμούς αυτο ..;)
|
Αντε τωρα να στρωσεις τα φυτα ,,τα νταμαρια , χαμος.θα πεση πολυ δουλειά προβλέπεται .
|
Μπραβο πρασινα παλικαρια μου.Πιασανε τοπο οι ευχες μας.:D:D:D
|
Να βάλουμε και μια κατηγορία fish only κάτω απο τα reef, που ξέστησα το γλυκό??:(
------------------------- Μπορώ να βάλω αυτο που ξέστησα??:p Αν έχω πανοραμική:smt017 |
Τι να σου πω ρε Στέλλιο τσάμπα κόπο έκανες αφού δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία ΜΟΝΟ για γαριδάδικα :D:D
Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν! |
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον Στελιο (exelix) για το μερακι του, αλλα και οποιον αλλο φιλο ασχολειται με αυτο!
Καλη επιτυχια σε ολους!http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ons-th_447.gif Παντως καποιος λειπει ρε παιδια... Αλεξ μας λειπεις... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Τοτε μπραβο ρε Στελαρα.+-3+-3+-3
|
Μου αρέσει πολύ αυτη η κινηση μπράβο σου Exelix, απο συμμετοχές θα σας γεμίσω εγω :D , 6 φυτεμένα τα εχω ...
Αλλα το μεγάλο δεν νομιζω να το εχω ετοιμο, το Δεκεμβρη θα ξεκινησω το καινουριο στησιμο ... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board