|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, πολύ ωραία να τα χαίρεσαι!
μπράβο του μεγάλου σου και σ εσένα, σημαίνει πως τον φρόντιζες. το δικό μου το μεγάλο είναι κόμον επίσης 5,5 χρονών περίπου. επίσης τα χρυσόψαρά μου δεν πειράζουν τα φυτά καθόλου. δεν ξέρω αν οφείλεται στον χαρακτήρα τους ή επειδή τους βράζω λαχανικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσε.Ονόματα δεν έχουν;Ούτε ο 12ετής;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα λογια. Ονοματα δε δινω γιατι εχω πολλα ζωακια. Το μεγαλο αγοραστηκε κοντα στο 2000 αλλα δε θυμαμαι ακριβως.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σου τρώνε τα φυτά είπες?
Πάντως, όποτε θέλεις να κλαδέψεις τα φυτά σου, πες μου να σου στείλω για λίγο τα δικά μου. Θα σου το κάνουν να μοιάζει με γκαζόν....... Τα δικά μου μόνο τις ανούμπιες δεν τρώνε, αν και βλέπω και σε αυτές κάτι μικρά τσιμπιματάκια. Όταν πρωτοέβαλλα βαλισνέριες ( οι οποίες μου αρέσουν πάρα πολύ ), δεν τις πείραζαν και είχαν αναπτυχθεί κοντά στο μέτρο. Όταν όμως τις δοκίμασαν, τις έχουν φθάσει κοντά σους δέκα πόντους... |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω δει το ενυδρειο σου Χρηστο και μαλιστα ηθελα να βαλω και minnows οπως και εσυ αλλα επεσε πολυ κυνηγητο δυστυχως. Java fern δοκιμασες να βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Eεεελα ρε φιλε πολυ ωραιο!! Τραβα και μια γενικη να το θαυμασουμε. Μακαρι να μην στα σκισουν τα φυτα μακαρι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ρε στεφανε! βασιλιαδες οι χρυσοψαροι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηταν η εποχή που πειραματιζόμουν με τις φωτοπεριόδους και τα λιπάσματα και την χάλασα. Πάντως μου άρεσε σαν φυτό και τώρα που μου το θύμισες ίσως ξαναδοκιμάσω, γιατί έχω ένα κενό στο ενυδρείο που θα μπορούσε να μπει και να δείξει ωραία. ( Θα δούμε βέβαια, εάν αντέξει από τους φαγάνες ). ------------------------- Παράθεση:
Λες να φταίει αυτό που μου τσακίζουν τις βαλισνέριες? Εάν θυμάμαι καλά, έχεις (είχες) και εσύ αρκετές βαλισνέριες με τα χρυσόψαρά σου. Τα δικά σου τις έτρωγαν? Thanks Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS13 : 19-02-13 στις 09:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο , να τα χαιρεσαι τα ψαρακια . Μεγαλη τυχη που δεν σου τρωνε τα φυτα. Μιας φιλης τα χρυσοψαρα εξαφανιζουν οτι πρασινο μπει μεσα . Καθυστερουν λιγο παραπανω να καταβροχθισουν τις ανουμπιες!!!
![]() Α και κατι ακομα . Θα προτεινα στο μεγαλο για ονομα το survivor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρα με κοι | μανωλης123 | Χρυσόψαρα | 9 | 07-05-11 18:34 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |