|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ρε στεφανε! βασιλιαδες οι χρυσοψαροι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσο ταιζεις τροφες χρυσοψαρων, πληρεις και με ποικιλια εταιριων(χορταρικων-σπιρουλινας) ,δε θα εχεις κανενα προβλημα, εγγυημενα πραγματα.
Οταν τα ψαρια σου δε θα τους φτανει το "χορτο" που θα λαμβανουν μεσω των τροφων, τοτε θα σου μαδησουν τα φυτα σου. ![]() Το ειδος των φυτων παρ'ολα αυτα παιζει τον ρολο του.Μερικα ειδη απο τα δικα σου απο οτι βλεπω στις φωτο πιθανοτατα να "υποφερουν" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για το αποτέλεσμα και 1000 μπράβο γι' αυτό που διάβασα : "Ο μεγαλος που τον εχω 12 χρονια περιπου και επεζησε σε ενυδρειακι 20 λιτρα"
![]() Ερώτηση : 12 χρόνια ήταν στο 20λιτρο ή κάποια στιγμή μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Το 12χρονο να το ονομασεις lucky
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Στεφανε ωραιο το ενυδρειο αν και θα ηθελα και μια με ολο το ενυδρειο ,,αφου τελιωσεις το αλλο τοτε να το δουμε καλυτερα ,,ο 12χρονος ειναι κουκλος και τυχερος,,αφου την εβγαλε σε ενα 20λιτρο τοσα χρονια,,και ο μικρος,,απο την ζωοτεχνια μια χαρα τον βλεπω δεν το πειραξε καθολου η μεταφορα απο ενυδρειο σε ενυδρειο ,.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ευχαριστω για τα καλα σχολια. Ακομα παρουσιαση δε κανω γιατι δεν εχω καταλληξει σε τελικο aquascape αυτη τη στιγμη εχω βαλει μεσα ολα τα κλαδεματα που πηρα απο την εκθεση και το ενυδρειο εχει μπουκωσει. Με το στησιμο του δευτερου ενυδρειου μου θα μεταφερω αρκετα φυτα για να εχουν τα ψαρια χωρο για κολυμπι.
Το 12χρονο (ισως να ναι και παραπανω) το πηρα μαζι με ενα ακομα και τα ειχα βαλει αρχικα σε ενα 10λιτρο χωρις φιλτρο και αλλαζα ολο το νερο καθε βδομαδα(πηγαινα σχολειο ακομα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρα με κοι | μανωλης123 | Χρυσόψαρα | 9 | 07-05-11 18:34 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |