|
|
|||
|
|||
![]()
απο αυτα που μου εδειξες μονο τα maculatus φαινονται ωραια. ποσο παει το καθενα απο αυτα? και τι διατροφικες συνηθειες εχουν?
τα αλλα τα exodon paradoxus που φαινονται στο βιντεο , τοσο επιθετικα ειναι ολα τα πιρανχας? μου αρεσε το σκηνικο, αυτα δεν κανουν για το ενυδρειο 200 λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 200λ μπορείς να βάλεις καμιά 20 exodon...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για δωσε περισσοτερες info? απο θεμα φωτισμου τροφες και διακοσμηση?
υπαρχει κατι αλλο με ιδια επιθετικοτητα? |
|
||||
|
||||
![]()
τα exodons θα τα βρείς πολυ σπανια στην ελλάδα....και ειναι ακριβα...εως αρκετα ακριβα...
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν λεμε ακριβα?
|
|
|||
|
|||
![]()
10-12 ευρω το κομματι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και αυτό για τα exodon να πάρεις μια ιδέα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65609
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν βαλει σε 200 λιτρα καμια 20αρια θα δει πολυ ομορφες συμπεριφορες... λιγες ριζες, και λιγα φυτακια σε συνδιασμο με πετρες θα ηταν το τελειο.... Α και χαμηλο φωτισμο.... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 17-02-13 στις 18:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οντως πανεμορφο exelix και πηρα και αρκετες ιδεες για διακοσμηση. θα παω να ρωτησω εδω στο βολο ποσο τα πουλανε και αμα δω εξωφρενικες τιμες θα με βοηθησετε να παω καπου στην αθηνα. παντως 10με12 ευρω το κομματι δεν ειναι ακριβα. στην αρχη θα παρω 5 και σιγα σιγα θα τα αυαγατισω
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να προτιμήσεις να πάρεις μεγάλη ομάδα από την αρχή. Ξέρω ότι γενικά μπορεί να στα βρει ο Σταύρος από την ¶βυσσο, δεν ξέρω αν έχουν φέρει και άλλοι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Ζητούνται καρχαριάκια | lenia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 03-10-10 18:33 |
πιράνχα | flipper | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 07-11-06 09:52 |
Φυτά και καρχαριάκια | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-04-06 09:41 |