|
|
||||
|
||||
![]()
ααααα
![]() τα μπαλα ειναι κοπαδοψαρα δε νομιζω οτι του φτανουν 300 λιτρα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εξαλου γιαυτο έβαλα τα προφίλ στα link πιο πανω για να τα δει με την ησυχία του |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λιτρα εχεις τωρα ?
![]() ------------------------- δες και αυτο !!!!! η αυτο σε λιγα λιτρα ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-02-13 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα εχω 7
![]() αλλα σε λιγες μερες θα εχω 200 οποτε πιστευω θα ειμαι κομπλε τουλαχισοτν γθα αρχη. απο θεμα διακοσμησης τι μπορω να βαλω μεσα? |
|
|||
|
|||
![]()
Διακόσμηση ;;; Αν μας πεις τι ψάρια θα βάλεις τελικά
|
|
||||
|
||||
![]()
απο πιρανχας μπορεις να βαλεις στα 200 λιτρα
serrasalmus sanchezi maculatus spilopleura combresus τα ψαρια αυτα ειναι ψιλο σπανια και εχουν περίπου στα 100 ευρο το ενα , ολα τα serrasalmus πανε μονα τους, ενα ψαρι στο ενυδρειο. απο red beleid piranha(Pygocentrus nattereri) δεν μπορεις να βαλεις , θελει το λιγοτερο 70 λιτρα ανα ψαρι και επειδή ειναι κοπαδοψαρο θες 5 οποτε 350 λιτρα το λιγοτερο , κοιτα τα exodon ειναι πολη καλη φαση οσο για καρχαριακη μην το σκεφτεσαι καθολου εκτος αν πας για εσωτερικη πισινα στο σπιτι , απο στησιμο τα πιρανχας θελουν αμμο η μαυρο χαλικι για λιγοτερο stress ριζες-κλαδια και απο φυτα anubies javaferm valisneria γενικα σκληρα φυτα , απο φωτισμο μετριο εως χαμηλο και πολυ καλη φιλτρανση στο ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]()
απο αυτα που μου εδειξες μονο τα maculatus φαινονται ωραια. ποσο παει το καθενα απο αυτα? και τι διατροφικες συνηθειες εχουν?
τα αλλα τα exodon paradoxus που φαινονται στο βιντεο , τοσο επιθετικα ειναι ολα τα πιρανχας? μου αρεσε το σκηνικο, αυτα δεν κανουν για το ενυδρειο 200 λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 200λ μπορείς να βάλεις καμιά 20 exodon...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Ζητούνται καρχαριάκια | lenia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 03-10-10 18:33 |
πιράνχα | flipper | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 1 | 07-11-06 09:52 |
Φυτά και καρχαριάκια | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 12-04-06 09:41 |