|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου πουμε...
Τα νεον ειναι ψαρακια που θελουν μαλακο νερο,επισης και ο πλεκο. Επειδη ειναι ανθεκτικα ειδη ομως την παλευουν και σε νερο δικτυου με μεγαλες σκληροτητες,απλα ζουνε ομως,δεν ειναι κατι που τα ικανοποιει. Επισης τα νεον ζουνε σε κοπαδακια,τους αρεσει η συντροφια με τους οικειους τους και τα κανει να νιωθουν ασφαλεια. Αυτοι λοιπον ειναι οι λογοι που σου προτεινα να τα αποχωριστεις.
|
||||
|
||||
![]()
Όπως επίσης και τα αλγοφάγα που λές οτι έχεις μέσα, αν δεν εχεις θεμα με άλγες δεν υπάρχει λόγος να βρισκονται στο ενυδρειο.
Όσο για αυτο που λεει ο φίλος με το κοπάδι των τετρα θα δεις πράγματι μεγάλη διαφορά αν το αφησεις μόνο του ή με άτομα ίδιων συνθηκών και απαιτήσεων. Αν θες τη γνωμη μου διωξε ότι έχεις εκτος των τετρα και φτιαξε ενα κοπάδι 8-10 ψαράκια και αν σου φαινονται λίγα βάλε μέσα ενα ακόμα κοπαδι αρλεκίνους αλλά μεχρι εκεί.Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς τοσα πολλά ψαρια σε τόσο λίγα λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα και αλγες να εχει παλι δεν εχει λογο να υπαρχουν σε οποιοδηποτε μικρο ενυδρειο, οι pleco και τα συναφη ειναι κανονικα ψαρια οπως ολα τα υπολοιπα και οχι καθαριστες για τα τζαμια για αυτο εχουμε τα χερακια μας
![]() ![]() Ο λογος που δεν κανει για το ενυδρειο σου ειναι οτι γινεται οσο στην φωτογραφια επισης οσο θα μεγαλωνει θα γινεται πιο επιθετικος και κυριαρχικος στους συγκατοικους του και το αποκορυφωμα τωρα που τον βλεπεις στο τζαμι οταν γινει καμμια 20 ποντους θα σου σκαψει την φωλια του κατω απο κανα ξυλο και αν εχεις βαλει απο κατω ενεργο υποστρωμα εκει να δεις αλγες μετα!! http://carnivoraforum.com/topic/9625624/1/ |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι έπαθα εγώ με τον δικό μου που μου έκανε ενα ενυδρειο μπάχαλο μεσα σε δευτερόλεπτα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Παρουσίαση του κοινωνικού μας!!! | Koninos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 10-05-11 10:27 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |