|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα tetra μου τα πούλησε ο πετσοπας όταν δεν ήξερα κάποια πράγματα. Τα είχε και αυτός με mollies και guppies. Τα έχω απο τον Απρίλιο και δείχνουν καλά μέχρι και σήμερα. Δεν είναι πολλά τα ψάρια, έχω πολλά μωράκια τα οποία μόλις μεγαλώσουν τα χαρίζω. Δες τις 2 τελευταίες φωτο, έτσι είναι τώρα το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η προοδος σου ειναι αλματωδεις κρινοντας απο τις φωτογραφιες.
![]() Ομως καλο ειναι να κρατησεις τα ζωοτοκα και τα ασπονδυλα και να αποχωριστεις τα υπολοιπα σιγα σιγα... Μονο καλο θα κανει στο ενυδρειο σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Παρουσίαση του κοινωνικού μας!!! | Koninos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 10-05-11 10:27 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |