|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα, αν ηταν δικο μου το ενυδρειο θα το ξεκαλουπωνα αυριο.
εσυ βγαλε τα ξυλα τη Δευτερα. το καλουπι σε αυτη την κατασκευη δεν εχει νοημα να κατσει πολλες μερες. το μπετο δεν εχει καποια φερουσα ιδιοτητα, τα τοιχεια, τις μαντρες, τις κολωνες και τις διαφορες παρομοιες κατασκευες τις ξεκαλουπωνω την επομενη μερα. μονο τις πλακες και τα δοκαρια αφηνω 18 με 20 μερες. για μπετα μπορω να σου πω οτι θελεις, μονο για cichla ocellaris μη με ρωτησεις. η μπετονιερα ποσα καροτσια εβγαζε? ποσα κιλα τσιμεντο εβαζες μεσα στη μπετονιερα? και νερο να μην του ριξεις δεν εχει προβλημα, αλλα αν θες ριξτου λιγο μολις το ξεκαλουπωσεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() για καροτσια δεν ξερω αλλα αν θελεις να στα πω με κουβαδες μπορω.... ![]() ![]() 4 κουβαδες χαλικι, 3 κουβαδες αμμο, 2.5 κουβαδες τσιμεντο, 1.5-2 κουβαδες νερο
|
|||
|
|||
![]()
απο αναλογια καλα σε βλεπω.
καλα εσυ πρεπει να εφτιαξες μπετο 25/30 που ειναι για αερογεφυρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημερα!!!! πρωινος , πρωινος στο μαγαζι εριξα το νερακι του και πινω καφεδακι... σημερα ξεκουραση και απολαμβανω το μελλοντικο μου ενυδρειο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 17-02-13 στις 07:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Θανάση, καλή ξεκούραση! καλή μέρα ονείρων και σχεδίων, όλα καλά να σου πάνε, που θα πάνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
παλι καλα που ειμαι και εγω και σου βαζω φωτια αλλιως ακομα καλουπια θα βλεπαμε χαχαχαχα
χαρμανι πρωτο !!! τι λες να σε παρω στην οικοδομη να με αντικαταστησεις στην πρεσα ? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδια!!! ολα πανε καλα ναι....
![]() ![]() ![]() ------------------------- καλησπερα!!!! σημερα ξεκαλουπωσα και το μπετον βγηκε πολυ καλο!!!! οι μελαμινες εκαναν καλη δουλεια στο να βγει ομορφο το αποτελεσμα... εκανα και μια πατατα αλλα θα σας την πω πιο κατω στις φωτο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μεχρι εδω ολα καλα, το μπετον πολυ ομορφο και με πολυ τσιμεντο!!!!! αλλα η πατατα που εκανα ειναι οτι ενω εβαλα στα καλουπια αφρολεξ για να σχηματιστει η οριζοντια πατουρα του τζαμιου, δεν εκανα το ιδιο και στα καθετα με το αποτελεσμα να ειναι αυτο που βλεπετε.... ![]() ![]() τωρα απο τα οσα ξερω πρεπει αφου περασουν μερες να στεγνωσει καλα το μπετον, πρεπει να παρω τροχο και να κοψω σιγα σιγα σε εκεινα τα σημεια το μπετον για να μπορεσει να πατησει το τζαμι και να στεγανωσει.... ![]() ![]() ![]() με τοσα στο μυαλο μου κατι θα μου ξεφευγε... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-02-13 στις 14:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |