|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ έχω διαβάσει κάπου για το αλάτι οτι τα ηρεμεί και πολλές φορές τα σώζει από βέβαιο θάνατο κι έψαχνα να το βρω τώρα αλλά δεν είδα πουθενά να προτείνεται για το θερμικό σοκ. γι αυτό λένε μόνο την προοδευτική άνοδο της θερμοκρασίας. το θέμα είναι ότι στα petshops τα φάνσυ χρυσόψαρα τα έχουν συνήθως σε υψηλές θερμοκρασίες. τι ψάρι είναι το δικό σου δεν πρόσεξα.από πότε είναι στον πάτο?
υπάρχει αυτό το άρθρο για ρίξε μια ματιά http://goldfish2care4.com/goldfish-d...alt-baths.html σε περίπτωση αλατιού ξέρεις δεν βάζεις το κοινό μαγειρικό αλλά το χοντρό χωρίς πρόσθετα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια,,, πρόβλημα με FLUVAL 305 | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-07-11 20:40 |
Θυλικό guppy με πρόβλημα?? Βοήθεια | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-09 19:39 |
Τα φυτά μου έχουν πρόβλημα, βοήθεια σε αρχάρια, please | Roi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 22-04-09 11:18 |
FIN ROT Πρόβλημα!!! Βοήθεια... | kats7h0d | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 13:01 |
Μια μικρή βοήθεια...Πρόβλημα με SAE !!!! | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 27-03-08 20:12 |