|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια σας. Μπορω να πω οτι το αρρωστο ψαρακι μου φαινεται λιγο καλυτερα σημερα. Τουλαχιστον δν βγαινει στην επιφανεια μονιμως για να παρει αερα. Χτες το βραδυ μετα απο οσα διαβασα το εβαλα μεσα σε μια μεγαλη λεκανη και προσθεσα λιγο πιο ζεστο νερο για να εχει την καταλληλη θερμοκρασια. Σημερα το βρηκα να καθεται ακινητο στον πατο της λεκανης, κατι το οποιο χτες δν μπορουσε καθολου. Λετε να ζησει?? οσον αφορα για το ενυδρειο θα το ψαξω λιγο το θεμα και θα το προσπαθησω οσο μπορω.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν καθεται στο βυθο και δεν κινειται,δεν ειναι καλο σημαδι αυτο...
τουλαχιστον οπως το περιγραφεις ![]() αλλα δεν ξερουμε αν τελικα εχει παθει δηλητηριαση απο σαπουνι η ειναι "απλη" ταλαιπωρια. θα σου πω τι θα εκανα εγω σε πρωτη φαση,αλλα περιμενε να παρεις και αλλες γνωμες... εκτος απο ολα αυτα που σου εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου,(που θα τα εκανα οσο πιο συντομα γινεται) θα κατεβαζα τη σταθμη του νερου στη λεκανη ωστε να μειωθει η αποσταση που πρεπει να ανεβει το ψαρι για να αναπνευσει στην επιφανεια.αλλα αυτο θελει λιγο προσοχη γιατι αν μειωσεις το νερο πολυ,θα κρυωνει γρηγοροτερα και οι μεταβολες αυτες κανουν κακο.επισης μην αφηνεις τη λεκανη στο πατωμα! δυστηχως εμενα μου ακουγονται δυσκολα τα πραγματα για το ψαρι,μακαρι ομως να τα καταφερει... κινειται καθολου η καθεται ακινητο συνεχεια? |
|
||||
|
||||
![]()
σε όσα πολύ σωστά σου λέει ο kgf12345 θα έλεγα αν το θεωρεί κι εκείνος σωστό σαν πιο έμπειρος, προκειμένου να διατηρείς μια κάποια ζεστασιά στο νερό, παρ όλο που στον μονομάχο δεν αρέσει το πολύ φως, να του έβαζες ένα πορτατιφ πάνω από την λεκάνη και την λεκάνη όπως σου είπε πάνω σε χαλάκι ή σε έπιπλο. πρέπει να του διατηρήσεις καθαρό ζεστό νερό
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα αλλαζει μεριες αλλα περισσοτερο μενει ακινητο. Τωρα δν προσπαθει καθολου να ανεβει στην επιφανεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα τα πραγματα
![]() μπορεις να δοκιμασεις αυτο που σου ειπα.κατεβασε τη σταθμη αρκετα.ασε 10-15 εκατοστα νερο μονο,τυλιξε τη λεκανη με μια κουβερτα γυρω γυρω,βαλτη καπου με κανονικη θερμοκρασια δωματιου,(23-25)και μπορεις να βαλεις και διαφανη μεμβρανη απο πανω ωστε να κλεισεις ενα μεγαλο μερος απο πανω.ασε ανοιχτο πολυ λιγο να υπαρχει μια μικρη εξατμιση αλλα οχι πολυ και κρυωνει το νερο.δυστυχως δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο προς το παρον,απλα για να διευκολυνθει το ψαρι να ανεβει στην επιφανεια ![]() περιμενε μηπως εχει καποιος αλλος και καποια αλλη ιδεα να σου πει ![]() αν εκανες το φιλτρακι που σου περιεγραψα βαζοντας μεσα λιγο ενυδρειακο ανθρακα η και ζεολιθο θα βοηθουσε περισσοτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
αμα θες να ζησει, παρε ενα θερμοστατη 10 ευρω εχει, να ησυχασει το ζωντανο...ανοιχτα ειναι τα πετ
ο υγιης τι κανει;
|
|||
|
|||
![]()
Ok θα παω σε λιγο να βρω εναν θερμοστατη. Ο μπλε ειναι παρα πολυ καλα. Ειναι αρκετα ζωηρος, κοβει βολτες και εφαγε μια χαρα.
------------------------- Λοιπον παιδια αγορασα ενα ενυδρειο 15λιτρων (20 ευρω) και εναν θερμοστατη 50w εχει και θερμομετρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christinastella : 14-02-13 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
11 μολις... | zapatas | Ζωοτόκα | 7 | 11-12-10 15:39 |
Μολις αγορασα χρυσοψαρο .... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 3 | 17-02-09 20:38 |
Μολις πηρα εναν μικρο μονομαχο...τον Λάμπη και ειμαι αρχάρια!! | JOANNA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-04-08 23:07 |
Γεννα Απο Μολλυ | pchrisovergis | Ζωοτόκα | 1 | 09-10-05 21:36 |
ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! | hlias | Αναπαραγωγή | 7 | 09-02-05 15:17 |