|
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=VTHuUjmkF58
και φυτα μπαινουν αρκει να υπαρχει χωρος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοίτα ο δικός μου είναι στυλ "τσαμπουκά" του έχω μια μεγάλη κοτρώνα που όταν ήταν μικρός καμμιά φορά κρυβόταν πίσω της και ένα ξύλο μοπάνι που τώρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως είναι πολύ ελαφρύ γι αυτόν γιατί το κάνει βόλτα στο ενυδρείο και φοβάμαι μην κάνει καμμιά ζημιά στα τζάμια. έχει χαλάσει τον θερμαντήρα του, κουνάει τις άκρες από τα φίλτρα και όταν τρώει γεμίζει νερά τον τόπο. ούτε σκέψη για φυτά, α ούτε ανέχεται φως στο ενυδρείο, μόνο του δωματίου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κοιτα οτι κανουν ζημιες κανουν αλλα αμα τα δεσεις καλα τα φυτα και εχεις και ορεξη να τακτοποιεις το ενυδρειο μπορει και να ζησουν τα φυτα εγω εκτος απο της ανουμπιες εχω μεσα και κρυπτοκορινες και κανα δυο αλλα φυτα ------------------------- Παράθεση:
κοιτα οτι κανουν ζημιες κανουν αλλα αμα τα δεσεις καλα τα φυτα και εχεις και ορεξη να τακτοποιεις το ενυδρειο μπορει και να ζησουν τα φυτα εγω εκτος απο της ανουμπιες εχω μεσα και κρυπτοκορινες και κανα δυο αλλα φυτα ------------------------- οχι δεν δουλευω σε pet Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimost : 13-02-13 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τι να σου πω... εμενα παλι αλλο ψαρι δεν εζησε.....
------------------------- τα δε φυτα τα κοβουν ακομα και τα πλαστικα! ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστώ πολυ ολουσ σας! καλο βραδυ να εχετε!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ALEXANDROS OSCAR : 13-02-13 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εχω και εγω αρκετα φυτα!
δημο δουλευεις σε πετ??? ------------------------- σοβαρα??? πρεπει να δεις τα δικα μου... λες και ειναι οικογενεια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ALEXANDROS OSCAR : 13-02-13 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενειες Φυτών | ZEIN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-13 01:56 |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |