|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαιρομαι! αν και θεωρω υπερβολη καπως τα 210 λιτρα για ενα μονο οσκαρ..αλλα αυτο ειναι και λιγο αποψη! επανηλθαν αλλα μου καθονται πολυ στο βυθο και συνοστιζονται μεταξυ τους και μου κανει εντυπωση! |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην σου κανει .....250-300 θελει το ενα.....
|
|
|||
|
|||
![]() οκ παω πασο. αλλα συνηθως απο οσο γνωριζω μεγαλωνουν με βαση το μεγεθος του ενυδρειου ετσι δεν ειναι? δεν τα πηρα μεγαλα..εκει μεγαλωσαν και δεν υπηρξε καποια μεταβολη! λαθος αποψη εχω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θες διάβασε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E9%F3%EC%FC%F2
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ALEXANDROS OSCAR;736175]χαιρομαι! αν και θεωρω υπερβολη καπως τα 210 λιτρα για ενα μονο οσκαρ..αλλα αυτο ειναι και λιγο αποψη!
ριξε μια ματια στο προφιλ του ψαριου http://fishprofiles.com/profiles/fre...tus_ocellatus/ |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω ηταν πολυ χρησιμο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρακολούθησέ τα, πάντως όταν είναι ομάδα λειτουργούν διαφορετικά από τα μεμονομένα, γιατί υπάρχει η αλληλεπίδραση. ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι ψάρια που ζουν πολύ και ευτυχώς είναι ανθεκτικά. έχεις καθόλου φυτά μέσα ή μπα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενειες Φυτών | ZEIN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-13 01:56 |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |