|
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια εχω παλι διαβασμα λοιπον!α ναι ειναι κ ενα που ειναι μισο ροζ μισο κιτρινο π δεν μεγαλωνει πολυ κ ειναι ευκολο μ ειπαν,ισχυει;;ναι χρονο εχω αφου εχουν φτιαχτει ολα αυτα δεν βιαζομαι τωρα!απλα να περνω ιδεες κ συμβουλες να ξερω τι θα φτιαξω!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.liveaquaria.com/product/p...143&pcatid=143 Ναι μπορείς να το βάλεις απλά άστο λίγο να ωριμάσει το ενυδρείο πρώτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι αυτο λεω!!τελεια!!οτι ψαρι κ να μπει ειπαμε θα μπει ενα κ αυτο στο τελοσ του μηνα,αλλα οταν λεμε να ορημασει τι εννοουμε;;οκ σιγουρα ειναι πολυ αρχη ακομα αλλα για να ξερω τι να περιμενω!!για κοραλια ειπαμε θα παρω πρωτα τα τεστ να δω που βρισκομαστε και μετα το συζηταμε!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να προσθεσω και να διαφωνησω με οτι ειπανε και τα παιδια παραπανω και γω με την σειρα μου.ειμαι της αποψης οτι δεν χρειαζεσε ασβεστιο κτλ απο την στιγμη που δεν εχεις κοραλια επισης εαν βαλεις lps δεν χρειαζεσε ουτως η αλλως εαν το αλατι σου ειναι σωστο οτι χρειαζωνται το παιρνουν απο κει.διαφωνω με τοσα πολλα σαλιγκαρια καθως εαν μεινουν απο τροφη πεθουνουν με γνωστα προβληματα,πιστευω μια 5αδα ειναι κομπλε επισης κανα ερημητη και καμια γαριδουλα καταπροτημηση απτεσια ιτερ εαν βρεις,το νου σου πολλοι μπερδευονται και παιρνουν λαθος γαριδα ακομα και οι εμπειροι.τελος για σπσ κορραλια θα σου προτηνα απο του χρονου να παλιωσει καλα το ενυδρειο σου.
μονο αυτη τρωει απτεσιες http://www.reeflex.net/tiere/857_Lys...eticaudata.htm επισης σου προτηνω αυτο το site μιας και ειναι επιστημονικο και οχι εμπορικο αρα πολλη καλυτερης ποιοτητας πληροφοριες,απλα μην σε τρομαζουν τα προτηνομενα λιτρα καθως το παει εντελως ιδανικες συνθηκες αλλα εχει ολα τα ειδη και συνηθειες και διατροφες. aaa επισης να ξερεις οτι τα γκομπυ ανακατεβουν τον βυθο με αποτελεσμα να σου θολονουν το νερο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα φυτα να βαλω??? | Tsipourinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-01-13 21:52 |
Ποσα ψαρια μπορω να βαλω στο ενυδρειο μου? | natasa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-03-11 12:05 |
ποσα ψαρια μπορω να βαλω??? | losage | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-03-11 09:05 |
ποσα να βαλω?? | dinos99 | Ζωοτόκα | 9 | 21-10-07 14:29 |
ποσα ζωοτοκα μπορω να βαλω? | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 4 | 28-08-07 22:56 |