|
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχη που ειπα damselfish αυτα εννοουσα τα chromis!αλλα ελεγα για ενα-δυο δεν ηξερα οτι ειναι κοπαδι!σαλιγκαρια ποσα να βαλω για τη διατομα;και οταν τη φανε να τα γυρισω πισω ;; 😜 λιγα λογια για τη μεθοδο της σταγονας;; Ανα ποση ωρα και ποσο νερο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σωληνακι αεραντλιας και ενα κουβα περνεις το ψαρι και το βαζεις στο κουβαδακι με το νερο του μετα με το λαστιχο βαζεις τι μια ακρη στο ενυδρειο στην αλλη θα πας να παρεις απο πετ ενα ρυθμιστη ροης πλαστικο για αεραντλια και θα τον βαλεις και θα τον ρυθμισης να σταζει μια σταγονα το δευτερολεπτο στο κουβαδακι σου. σαν αυτο κατι θελεις http://www.petsupermarket.gr/2834/%C...%89%CE%BD.html |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανα ευχαριστω!!ολο μαθαινω!!λογικα για να μου λες 10-12 δεν θα ειναι μεγαλα!οκ θα μπουν και αυτα θα γινουν κ τα τεστ και ξαναμιλαμε!μεχρι τοτε ελπιζω να ακουσω κ αλλες γνωμες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
10 - 12 είναι πολλά. Καλύτερα βάλε 5,6. Μην το φορτώνεις με σαλιγκάρια απο τώρα. Ούτως η άλλος κάποια στιγμή θα σου γεννάνε και δεν θα έχεις τι να τα κάνεις.
Ότι και να πάρεις θα κάνεις καλή προσαρμογή(μια ώρα για ψάρια και δυο ώρες για ασπόνδυλα). Κοράλια όχι απο τώρα. Επίσης, αν βάλεις το κοπάδι των chromis έχεις σχεδόν κλείσει των αριθμό ψαριών στο ενυδρείο σου. Εγώ δεν θα σου πρότεινα κοπάδι σε τόσα λίτρα. Εγώ προτείνω να βάλεις με το καλό τα κλόουν, βάλε και τα σαλιγκάρια και άστο λίγο καιρό να τρέχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιωτη ευχαριστω!!οσο αφορα το κοπαδακι ενταξη ξερω οτι θελουν να ειναι πολλα μαζι,αν μπει ομως ενα μονο του οπως εχει τυχη να το δω σε πετ σοπ δεν θα ειναι ενταξη;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα astra αναπαραγονται ευκολα σχετικα στο ενυδρειο τα turbo δυσκολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τούρμπο δεν έχω. Tectus έχω και τα πάνε περίφημα. Ούτε μια απώλεια. Τώρα για τα τουρμπο δεν μπορώ να πω, αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα και με 5,6. Είναι και τα λίτρα λίγα. Μπορεί αν θέλει να βάλει διάφορες ποικιλίες για καλύτερα(πχ turbo, nassarius, tectus, strobus κτλ). |
|
||||
|
||||
![]()
Μικροψαρα συμφωνω!!ποια ειναι αυτα;;αυτο το μπλε με την κιτρινη ουρα(μοιαζει με τη ντορη για οσους εχουν δει νεμο!!) το νταμσελ εχω ακουσει οτι ειναι διαβολακι αλλα δεν ειναι κ ασχημο η το cryptocentrus cinctus??και μ αρεσε η ιδεα για διαφορα σαλιγκαρια το θεμα ειναι που θα τα βρω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα φυτα να βαλω??? | Tsipourinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-01-13 21:52 |
Ποσα ψαρια μπορω να βαλω στο ενυδρειο μου? | natasa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-03-11 12:05 |
ποσα ψαρια μπορω να βαλω??? | losage | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-03-11 09:05 |
ποσα να βαλω?? | dinos99 | Ζωοτόκα | 9 | 21-10-07 14:29 |
ποσα ζωοτοκα μπορω να βαλω? | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 4 | 28-08-07 22:56 |