|
|
|||
|
|||
![]()
το πρόβλημα μου είναι ότι αν δεν του λέω τίποτα το πιο πιθανό μην πω σίγουρο ειναι να πάει μέχρι τη γνωστή μεγαλη αλυσίδα πετσόπ πράσινου χρώματος και απ'οπου πηρε και το ενυδρείο για να τον ''συμβουλέψουν'' αυτοι και και όλοι πιστεύω ότι φανταζόμαστε την κατάληξη.......
Γι'αυτό και ζητάω τις γνώμες σας, Θέλει να το κάνει , θα το κάνει ,τουλάχιστον να κανει κάτι χωρις να ταλαιπωρισει τα ζωντανα.... Επιδή δουλευουμε και μαζι καθε μερα ίσως καταφέρω να του κάνω μια πλυση εγκεφάλου περι σωστών ενυδρείων σε σύντομο χρόνο. Μέχρι να γίνει αυτό όμως τα δεδομένα που έχουμε είναι αυτά που ανέφερα στο πρώτο ποστ... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα του πρότεινα να βάλει γκάπυ που είναι εύκολα, δραστήρια και χωρίς πολλές απαιτήσεις...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλή ιδεα !!!Αλλα επιδη όπως είπα η πλυση εγκεφάλου αργει ακόμα θα ήθελα και αλλές επιλογές γιατι υπάρχει περίπτοση να μην του αρεσουν !!!!
Sorry αν σας ζάλησα αλλα φανταστήτε πως είναι τα νέυρα μου καθε φορά που μιλαω μαζί του γι'αυτό το θέμα...Στα 90 λίτρα εχει παρα πολλες επιλογές αλλα...... |
|
||||
|
||||
![]()
για ρίξε μια ματιά σ αυτό,http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58717 βέβαια του φίλου σου είναι ακόμα μικρότερο και θα πρέπει να βάλει λιγότερα ψάρια.
τα γκάπου θα πρέπει να είναι αρσενικά διαφορετικά θα μπλέξει με τις γέννες |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα κοπάδι 25καρδινάλιων(cardinal tetra) ή (ιδιος αριθμός) harlequin rasbora σαν κοπαδόψαρα για δευτερέυον ψάρι..και για πρώτο..να το χαρεί κιολας ..καποια κιχλιδα...εχει επιλογες αναμεσα σε firemouth,lifallili,kribensis,apistogramma, ή αν δεν θέλει κατι απο αυτα βάζει 4 ancistrus (αντι για κιχλιδες)....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ancistrus δεν νομιζω πως θα θέλει.... ------------------------- Παράθεση:
Με τόσες σωστές (πιστεύω ) προτασεις που μου είπατε λογικά κατι θα του αρέσει και αν έχει ενα υγειες ενυδρείο το πιο πιθανο ειναι να του δόσει ώθηση να το ψάξει και να ενδιαφερθει περισσότερο....... ------------------------- πιστευω ότι κατι τέτοιο το ξεχνάμε γιατι οι γαρίδες ειναι καλές αλλα εκτος του ότι θέλει ενα 2μηνο ο βυθός να στρώσει θέλουν και αρκετά φυτεμένο πραγμα που αυτός δεν θέλει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sunsity : 11-02-13 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τουλάχιστον πρέπει να του ζητήσεις να σου περιγράψει τι έχει φανταστεί και πόσο θέλει ν ασχολείται. αλλοιώς είναι άλυτο πρόβλημα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο...... Μπορεί να είναι και εύκολο? | jimage | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-03-12 13:25 |
Εύκολο φυτό για κάλυψη επιφανειών;;; | Blaze94 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 02-05-11 15:32 |
cabomba caroliana εύκολο ή δύσκολο φυτό; | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-03-10 15:51 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |
foreground εύκολο για υψηλές θερμοκρασίες | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-11-04 12:47 |