Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-02-13, 17:43
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

ενα κοπάδι 25καρδινάλιων(cardinal tetra) ή (ιδιος αριθμός) harlequin rasbora σαν κοπαδόψαρα για δευτερέυον ψάρι..και για πρώτο..να το χαρεί κιολας ..καποια κιχλιδα...εχει επιλογες αναμεσα σε firemouth,lifallili,kribensis,apistogramma, ή αν δεν θέλει κατι απο αυτα βάζει 4 ancistrus (αντι για κιχλιδες)....

Tάσος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-13, 17:47
Butterfly Ο χρήστης Butterfly δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Σπίτι Μου
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
ενα κοπάδι 25καρδινάλιων(cardinal tetra) ή (ιδιος αριθμός) harlequin rasbora σαν κοπαδόψαρα για δευτερέυον ψάρι..και για πρώτο..να το χαρεί κιολας ..καποια κιχλιδα...εχει επιλογες αναμεσα σε firemouth,lifallili,kribensis,apistogramma, ή αν δεν θέλει κατι απο αυτα βάζει 4 ancistrus (αντι για κιχλιδες)....
Τάσο νομίζω ότι ζήτησε εύκολα ψάρια ώστε να μην κάνει αλλαγές... τα ψάρια που του προτείνεις δεν χρειάζονται προετοιμασία νερού?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-13, 22:08
sunsity Ο χρήστης sunsity δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηλιούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
Καρδιναλιοι και ρασμπορα (χωρις να εχω σχεδον καθόλου εμπειρία )πιστευω οτι απλα θα επιβιώνουν δεν θα ζήσουν όπως πρέπει,οι κιχλίδες ειναι καλές θα του δείξω το δικό σου με τα lifallili το οποιο βρίσκω παρα πολυ καλο (λιτο ομορφο και ενδιαφέρον) για να μου πει αν θέλει..... για
ancistrus δεν νομιζω πως θα θέλει....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
χωρις να ξερουμε τι του αρεσει τι να λεμε τωρα?ολα καλα ειναι και κανενα δεν κανει.

συμφωνω οτι αν θελει απλα διακοσμητικο και να μην ασχολειται καθολου να βρει ενα διακοσμητικο και οχι ενυδρειο.δε γινεται να ταχουμε ολα

απλα επειδη καταλαβαινω και τη θεση σου,αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι να του πεις τα βασικα για ενα σωστο ενυδρειο και αποκει και μετα αφησε τον να διαλεξει οτι θελει.ετσι κιαλλιως αν προκειται να ταλαιπωρηθουν τα ψαρια δεν προκειται να γινει κατι χωρις να ενδιαφερθει εκεινος.
Πέρνω γνώμες για να του δειξω τι (σωστες) επιλογές έχει για να αποφασισει.Του καρφώθηκε να παρει το έκανε του λεω οτι ξέρω και εχω μάθει απο εδω περι σωστου ενυδρείου και με τον καιρο πιστευω να καταλαβει....μεχρι τότε όμως δεν σταματαω την προσπάθεια γιατι αν το κάνω το πιθανότερο είναι (οπως ανεφερα και στην αρχη) να τον συμβουλέψουν καποιοι αλλοι .....

Με τόσες σωστές (πιστεύω ) προτασεις που μου είπατε λογικά κατι θα του αρέσει και αν έχει ενα υγειες ενυδρείο το πιο πιθανο ειναι να του δόσει ώθηση να το ψάξει και να ενδιαφερθει περισσότερο.......
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sharred Εμφάνιση μηνυμάτων
Να το κάνει γαριδαδικο με red cherries και πολλα ζωντανά φυτά!
πιστευω ότι κατι τέτοιο το ξεχνάμε γιατι οι γαρίδες ειναι καλές αλλα εκτος του ότι θέλει ενα 2μηνο ο βυθός να στρώσει θέλουν και αρκετά φυτεμένο πραγμα που αυτός δεν θέλει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sunsity : 11-02-13 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-13, 22:09
Το avatar του χρήστη maria p
maria p Ο χρήστης maria p δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: χαλάνδρι
Προεπιλογή

τουλάχιστον πρέπει να του ζητήσεις να σου περιγράψει τι έχει φανταστεί και πόσο θέλει ν ασχολείται. αλλοιώς είναι άλυτο πρόβλημα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές