|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε και φωτογραφικό υλικό.
Ο Νεαρος ![]() Ο Νεαρος διπλα σε μενα ειναι ο επίτιμος καλεσμενος μας Κλεοβουλος.Ευχαριστουμε για το τσιπουρο και τα λουκανικα Κλεοβουλε. Ο κύριος διπλα στον Κλεοβουλο ειναι ο φιλος μας narampa . Ο Κούκλος στην μεση ακριβώς ο [αδυνατος ] ειναι ο nazgul l. Ο Κύριος διπλα στον nazgul ειναι ο Bloskas. Και διπλά στον bloska,,ο νεαρος με τα λιγα μαλλιά ![]() Εχουμε και μια κοπελα στην παρεα μας[ αυτη βγαζει φωτο,],ειναι η Ελσα [και οχι Μαρια ] που έγραψε ο nazgul που βοηθεισε στο βάψιμο,,την ευχαριστω πολυ. Ειμαστε καλη ομαδα και ελπιζω και στο ξεστησιμο να ειμαστε πολλα ατομα ![]() Γενικα σας ευχαριστω ολους παιδια,,Γιατι χωρεις εσας δεν θα αναλάμβανα να φτιαξω Σταντ στην Ζωοτεχνια ,,και χωρις εμενα εσεις δεν θα ζουσατε αυτην την μοναδική εμπειρία . Υπαρχή και συνεχεία τις επόμενες μέρες. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναφωνάξτε την Έλσα να σας βάλει σε μια σειρά γιατί αν μείνετε μόνοι σας θα ξετινάξετε τα τσίπουρα και άντε να κάνετε δουλειά! Όχι τίποτα άλλο, αλλά μόνο τον νεαρό βλέπω ιδρωμένο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....0&d=1359901669
Ομοσπονδια αγωνιστικων ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ?! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ελιωσααααααα!!!!! Πωπω παιδες εχετε ριξει φοβεροι δουλεια. Νιωθω ασχημα που δεν μπορω ναρθω πιο νωρις. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω καφε ειχα φερει το πρωι!χαχα! Ο νεαρος ειναι ιδρωμενος λογω ηλικιας (καταλαβαινεις), κατα τα αλλα επεσε πολυ δουλεια απο ολους. ![]() Παράθεση:
![]() Μονομαχο θα παρουμε απο εδω και οπως ειπα, θα τον χαρισουμε σε οποιον μπορει και θελει να του φερθει καλα. Αστο σε μενα αυτο. Την Τριτη πιθανο να στειλεις τιποτα, θα ενημερωθεις εγκαιρως. Το φιλτρο του Ignatios ειναι μπολιασμενο τελικα? Γιατι πρεπει να μπει σε λειτουργια και αυτο. Με το κτελ με φοβιζει λιγο η μεταφορα του. Αλλα Τριτη καλο ειναι να μπει σε λειτουργια το Malawi, οπως και τα αλλα. Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Αυριο το απογευμα πιθανο να εχουμε και τον παγκο που θα μπουν τα σωστο / λαθος ενυδρεια, ωστε να διαρυθμισουμε και το χωρο, αν μπορεσει τελικα ο φιλος μας ο Μιχαλης (Mikenuke).
|
||||
|
||||
![]()
Oχι δεν ειναι μπολιασμενο, αλλα με περνει να βγαλω μπολι απτο δικο μου ανετα, απλα διακυνδινευουμε να μην πιασει λογω σκληρου μαλακου/οξινου αλκαλικου νερου. Τη μεταφορα μην την φοβασαι, 1μιση ωρα ειναι, φευγει καθε μιση ωρα το ΚΤΕΛ απο σερρες, θα τα παω να φυγουν κατευθειαν αν χρειαστει. Απο φυτα ξεκιτρινησαν αυτο που σουλεγα αρκετα. Εχω πνιγει απτα πιστια παντως αρχιζουν να με εκνευριζουν ειναι απειρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, οποτε μεταφερεται μια χαρα το φιλτρο. Το μπολιασμα θα το κανουμε απο ενυδρειο του Πανου καλυτερα, που εχει κιχλιδες.
Για τα υπολοιπα θα σε ενημερωσω αυριο το βραδακι καλυτερα, να δουμε πως θα εξελιχθουν οι δουλειες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενε θα βαλω κανενα [μεσο ]να σε βοηθειση γιατι σε βλεπω να εχεις θεμα με το φυτεμενο .
Μας βλεπω να το κανουμε εμείς τελικα. |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ τι ωραια μαρσιλεαααα!! κερνας?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε και φωτο απο την σημερινή μας δουλεια.
Ευχαριστουμε το tolis 70 Για την βοηθεια του. Να λοιπουν τα Σχόλια παρακαλω. σχετικα με τα ενυδρεια,,αλλιως θα σας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε λογος παρεξηγησης απλα ημουν μελος απο το 2003 εως το 2010 και μου φανηκε καπως!!
Αντε καλη αρχη καλογεμιστα και καλη συνεχεια! Αλλα γιατι η τελευταια φωτο μου κανει σε προστηχη δεν μπορω να καταλαβω!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λουκανικα απο το σφουλι ειναι τα εφερε ο Κλεοβουλος,,. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνατε καλή δουλειά εάν μπορέσω θα έρθω να θαυμάσω τα δημιουργή:ματά σας
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία προχωράτε. Μπράβο!! Την Κυριακή θα ξανακατέβω οπότε αν τελειώσει το "prime" μην ανησυχείτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραια ωραια ,, |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε!!! Ανατριχιασα ρε !Πολυ ωραια τα στησατε, εγκρινω, και σφραγιζω να μην αλλαξει η διαταξη του στησιματος των δεξαμενων!
Λοιπον, δεν ηταν κοπος να φερω το σταντ, να κοιταξετε να αξιοποιησετε τις αφησες και τις τσιμπιδες που σας εφερα σοφα! Απο οτι βλεπω θα γινει ωραια δουλεια, και ας μην εχουμε δυνατοτητα να πετυχουμε την εικονα των προηγουμενων εκθεσεων απο αποψη περιπτερου! Οσο για τα ενυδρεια, ειμαι σιγουρος οτι με τον ενθουσιασμο και το μερακι που σας διακρινει θα στησετε εντυπωσιακα ενυδρεια! Ελπιζω οτι το ΣΚ θα τα καταφερω να σας επισκεφθω και να σας τιμησω με την παρουσια μου!!!!!!! Κανονιστε να εχετε λουκανικο μεζε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 05-02-13 στις 19:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα ρε! Εγραψες κιολας!
![]() Λειπουν αρκετα πραγματα, αλλα θα κανουμε το καλυτερο. Ελα εσυ και απο μεζε και γουστα δεν μας βλεπω να ξεμενουμε! ![]() ------------------------- Μεχρι σημερα το βραδυ καλο θα ηταν ξερουμε ποιοι εχουν σκοπο να βρισκονται στο περιπτερο της εκθεσης ως υπευθυνοι, για να βγαλουμε τα καρτελακια ελευθερης εισοδου αυριο το πρωι. Βεβαια, εκτος του snakepanos, nazgul, bloskas και κουραμπιε. Καλο θα ηταν να ξερουμε για ποιες ημερες και ωρες θα υπαρχει διαθεσιμος χρονος για να βρισκεται ο καθενας στο περιπτερο, ωστε να βγαλουμε προγραμμα. Το προγραμμα της εκθεσης ειναι αυτο: Πεμπτη: 10:00 - 19:00 Παρασκευη: 10:00 - 19:00 Σαββατο: 10:00 - 20:00 Κυριακη: 10:00 - 19:00
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 05-02-13 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |