|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε και φωτο απο την σημερινή μας δουλεια.
Ευχαριστουμε το tolis 70 Για την βοηθεια του. Να λοιπουν τα Σχόλια παρακαλω. σχετικα με τα ενυδρεια,,αλλιως θα σας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε λογος παρεξηγησης απλα ημουν μελος απο το 2003 εως το 2010 και μου φανηκε καπως!!
Αντε καλη αρχη καλογεμιστα και καλη συνεχεια! Αλλα γιατι η τελευταια φωτο μου κανει σε προστηχη δεν μπορω να καταλαβω!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λουκανικα απο το σφουλι ειναι τα εφερε ο Κλεοβουλος,,. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνατε καλή δουλειά εάν μπορέσω θα έρθω να θαυμάσω τα δημιουργή:ματά σας
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία προχωράτε. Μπράβο!! Την Κυριακή θα ξανακατέβω οπότε αν τελειώσει το "prime" μην ανησυχείτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραια ωραια ,, |
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε!!! Ανατριχιασα ρε !Πολυ ωραια τα στησατε, εγκρινω, και σφραγιζω να μην αλλαξει η διαταξη του στησιματος των δεξαμενων!
Λοιπον, δεν ηταν κοπος να φερω το σταντ, να κοιταξετε να αξιοποιησετε τις αφησες και τις τσιμπιδες που σας εφερα σοφα! Απο οτι βλεπω θα γινει ωραια δουλεια, και ας μην εχουμε δυνατοτητα να πετυχουμε την εικονα των προηγουμενων εκθεσεων απο αποψη περιπτερου! Οσο για τα ενυδρεια, ειμαι σιγουρος οτι με τον ενθουσιασμο και το μερακι που σας διακρινει θα στησετε εντυπωσιακα ενυδρεια! Ελπιζω οτι το ΣΚ θα τα καταφερω να σας επισκεφθω και να σας τιμησω με την παρουσια μου!!!!!!! Κανονιστε να εχετε λουκανικο μεζε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 05-02-13 στις 19:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα ρε! Εγραψες κιολας!
![]() Λειπουν αρκετα πραγματα, αλλα θα κανουμε το καλυτερο. Ελα εσυ και απο μεζε και γουστα δεν μας βλεπω να ξεμενουμε! ![]() ------------------------- Μεχρι σημερα το βραδυ καλο θα ηταν ξερουμε ποιοι εχουν σκοπο να βρισκονται στο περιπτερο της εκθεσης ως υπευθυνοι, για να βγαλουμε τα καρτελακια ελευθερης εισοδου αυριο το πρωι. Βεβαια, εκτος του snakepanos, nazgul, bloskas και κουραμπιε. Καλο θα ηταν να ξερουμε για ποιες ημερες και ωρες θα υπαρχει διαθεσιμος χρονος για να βρισκεται ο καθενας στο περιπτερο, ωστε να βγαλουμε προγραμμα. Το προγραμμα της εκθεσης ειναι αυτο: Πεμπτη: 10:00 - 19:00 Παρασκευη: 10:00 - 19:00 Σαββατο: 10:00 - 20:00 Κυριακη: 10:00 - 19:00
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 05-02-13 στις 12:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω υπευθυνα δηλωνω οτι δεν εχω προγραμμα, ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ οτα ερθω. ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ δεν θα φερω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, και εγω ολη μερα εκει θα ειμαι λογικα, εκτος απο Κυριακη πρωι. Απλα να ξερουμε ποιοι εχουν σκοπο να ειναι, ωστε να ειμαστε και αρκετοι. Πρεπει να βγαλουμε καρτελακια αυριο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Kυριοι φτιαχνω βαλιτσες
Εκτος απο αυτα που σας εστειλα σημερα εχω βαλει: filter wool, τεστ νερου απι, prime, τυρφη, κιαλλο ενεργο ανθρακα που βρηκα, την υπολοιπη αμμο. Θα φερω καμια τροφη αν δεν εχετε φερει, να βαλουμε σε κανα παγκο να φαινεται, αλλα να φανε και τπτ τα ψαρια. Λεγετε τελευταιας στιγμης πραγματα χρειαζομαστε? Εξαιρουνται φυτα ριζες κλπ θα τα βγαλω αυριο πρωι πρωι. 9 παω απτο πετ σοπ περνω τις κιχλιδες και ερχομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο κερατόφυλλο σας χρειάζεται? Πες μου αν είναι για να σας φέρω αύριο το απόγευμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |