|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα μηπως ξεφυγε κανενας και δεν τον ειδαμε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω να ματιαζεις το νου σου
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
,το παιδι (ας μου θυμησει το ονομα του)που μου εδωσε τα δυο απιθανα φυτα ,το σταργκρας(?) και το αλλο το καταπληκτικο βαθυ κοκκινο που δεν ξερω πως λεγεται και περιμενω να μαθω..
ludwigia repens rubin. Eμεις σε ευχαριστουμε για την απιθανη πιτα σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παω να ψαξω τα τοπικ σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
NAI!! τρομερα κοκκινο χρωμα!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλα στο ενυδρειο μου παει σφαιρα. Αμα θελεις και αλλα κλαδεματα ευχαριστως να σου δωσω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θελω λεειιι??να οργανωθω και θα σε ενοχλησω,δεν ντρεπομαι καθολου,ουτε και εχω ενδοιασμους, εσυ με αυτο που εχεις φτιαξει εκει περα, καμια μερα πανω στο κλαδεμα,θα σου πεταχτει κανας γοριλας και θα σε κυνηγαει αχαχαχαχαχα!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |