ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ GAB 2013
H κοπη πιτας GΑΒ 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 27/1 ημερα Κυριακη
στο μαγαζι Σταυλος (stavlos.gr) που βρισκετε στο Θησειο και ωρα 18:00 Η διεύθυνση ειναι Ηρακλειδων 10, θησειο. Ειναι το στενακι με τις πολλες καφετεριες. Θα εχουμε καποιο χωρο για την συγκεντρωση μας. Ειστε ολοι ευπρόσδεκτοι να γνωριστούμε να διασκεδασουμε και να μιλήσουμε για το χομπυ μας. Δεν υπαρχει καποιου ειδους οικονομικη επιβαρυνση (εισοδος),ο καθενας πληρωνει οτι θελει να πιει,αν δεν θελει να πιει-φαει κατι δεν πληρωνει τιποτα. Eπισης μπορειτε να φερετε τον συντροφο σας,το παιδι σας...η την μαμα σας!Απλα δηλωστε το για να κανονισουμε να υπαρχει ο απαιτουμενος χωρος. Σε αυτο το θεμα απλα δηλωνετε το παρον. Οτι αλλο θελετε να συζητησουμε για το θεμα μπορειτε να το κανετε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68072&page=1 Ελπιζω να ειμαστε μια μεγαλη παρεα... |
1 vaspiou
2 eimaste aR21rwstoi 3 platy 4 Γιώργος Κ 5 harmasn 6 TRYFONAS K. 7 Χρηστος Ζ. 8 Skydiver 9 Nick74 10 golf4470 11 delta66 12 ChocolatePuma 13 leda 14 Butterfly 15 Tolis 16 dimis1978 17 rottbea 18 aqua pura 19 Χριστοφορος Μιχας 20 Αλεξανδρα Κατσουρη 21 gianniwpopi 22 stelios816 23 exelix 24 poet 25 savvasko 26 danny 27 mpoumpoula 28 dimitris21 29 frits 30 ΣΤΑΜΑΤΗΣ 31 Maverick 32 mitsaki 33 krispie 34 krispies :smt049 35 genecr 36 nospanos 37 nospanos :smt049 38 Diskus fan 39 Φιλος Γιωργου Κ 40 Dannys :smt049 ? 41 Χρηστος Π 42 GhostShip 43 overlimit 44 Φιλιππας 45 Genirous 46 capetanakis 47 B.B.'Bear' 48 Φιλος Γιωργου κ 49 Ryu 50 Φιλος TRYFONAS K. |
32 _Mitsaki_
|
+2 και από μένα!!!
|
35. genecr
|
εγώ μέσα +1 (σύνολο 2) :D
|
Eλα παμε παιδια...
Θα ειναι και ο delta66 και ο exelix μαζι μας και θα μπορείτε εως τις πρωτες πρωινες ωρες να τους ρωτατε οτι θελετε...:smt091 Επειδη θα ειναι και ο Nick74 ομως,παρακαλειστε οσοι εχετε bettas σε λιγοτερα απο 80 λιτρα να κατσετε μακρυα του...:smt027 Επισης οσοι εχετε προβλημα με τα προιντα ατμου να κατσετε μακρυα απο τον Δικτάτωρ διοτι φερει μαζι του ολοκληρη βαλιτσα με μπουκαλακια τα οποια διαχέει στον χωρο μεσω του ατμοπλοιου του...:smt033 |
Μπερδεύτηκα με την αρίθμηση!!! :D:D:D
Προσθεστε απο το facebook τους: Diskus fan, + ενας φιλος με μενα και ακολουθουν και αλλοι οταν τσεκαρω τα nickname τους!!! :p:p |
26 danny (υπάρχει περίπτωση να είναι +1 ακόμα)
|
|
+ Χρηστος Π
+ GhostShip |
και εγω μεσα !!!!
|
Θα ερθω και εγω.+1 λοιπον.
|
+ Genirous
+ capetanakis (ελπιζω να μη κανω λαθος απο το facebook) + B.B.'Bear' (ελπιζω να μη κανω λαθος απο το facebook) + αλλο ενα ατομο απο μενα με ερωτηματικο ... |
λεω να ρθω κ γω,αλλα δεν ειναι σιγουρο!
|
+1 κ απο μενα.αρα 2! :-)
|
LAST CALL.....:smt064
|
δυστυχώς δε θα μπορέσω να βρίσκομαι σήμερα... η γρίπη που με ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες δε μου έχει περάσει τελείως :sad:
|
Dont worry panos..περαστικα!!!
|
Τελικα 6μμ θα γινει??
Θα μπορεσω να ερθω τελικα λιγο πιο αργα :D:D:D |
Ναιιιιιιιι!!!! θα σε περιμενουμε!!!! +-8+-8+-8+-8
|
αντε λιγες ωρες εμειναν....
|
Φερε λοιπον και αυτα τα παλιοσφουγγαρια Γιωργο ;)
|
δε μπορεσα τελικα... :(
δουλευα παλι μεχρι αργα |
Ακόμα δεν γυρίσατε σπίτι; Έλα και περιμένουμε νέα ;)
|
Αντε γρηγορα.:)
Βαλτε και καμια φωτογραφια. |
Ηταν ολα τελεια.Μπραβο στα παιδια που το οργανωσαν.
Η πιτα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.Μπραβο στην κυρια Λιδα. Το φλουρι τελικα καταλειξε στον Skydiver. Βασιλη παντα τυχερος φιλε μου. |
Υπομονη παιδια!!! :D:D
Μολις γυρισα ... θα ανεβασω φωτογραφιες .... αλλα ειμαι στη δουλεια και εχει αργη συνδεση!!! Χαρηκα που σας γνωρισα/η ειδα ξανα ... Θα κανονιζουμε να τα λεμε συχνα ετσι ωστε να γνωριστουμε ολοι ολοι ειναι λογικο να μη μπορει καποιος μερικες μερτες οι ωρες ... αν τις πυκνωσουμε τις συναντησεις θα ειναι πιο ευκολο για ολους!!!!! Πολλα ευχαριστω στο Λυδακι ... ηταν μούρλια η πιτα!!! +-8+-8 Βασιλη Skydiver να εισαι καλα και παντα τυχερος ... :p:p |
συγχαρητηρια βασιλη παντα τυχερος φιλε μου .
ληδα ευχαριστουμε για την υπεροχη βασιλοπιτα φιλια στης κοτες χαχαχ:D |
Η πίτα μας ...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psf3edf2a3.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps5dd4c068.jpg (made by Leda) Το χειροποιητο δωρακι μας: (made by a friend of Leda) Ο τυχερος μας: (με το καλο να ερθει στον κοσμο το αστερι που περιμενεις! :p) Ακολουθουν και αλλες πολλες!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board