|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος την αναπτυξη των φυτων μηπως εχεις θεμα με την αλγη(bba)?
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μια λάμπα 23W λευκού φωτός και 2 ταινίες Led ψυχρού φωτός 15εκ η κάθε μια.
Παιδιά μόνο ταμπλέτες βάζω. 3 ανά 7 ημέρες. ¶λγη έχω μαύρη τριχοειδής. Αλλά δεν σχετικά μικρή έκταση. Αν δεις στην φώτο πάνω στο ξύλο φαίνεται. Μαύρη είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ειδα γιαυτο στο λεω.Βγαλε το ξυλο και πλυντο σε διαλυμα χλωρινης η ριχτου οχυζενε γιατι μεταφερεται και στα φυτα και δεν ειναι οτι πιο ευκολο να απαλλαγεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω κανει και αυτό αλλα ξαναβγήκε. Τωρα δεν γίνεται να το μετακινήσω γιατι ειναι μπλεγμένο μετα φυτα.
Θα δείξει. Το θέμα είναι τα φυτά όμως. |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι το θεμα ειναι γενικο
λιγο o φωτισμος λιγο το Co2 Λιγο τα λιπασματα (εστω ενα γενικο) και λιγο οι αλλαγες νερου |
|
|||
|
|||
![]()
Ας υποθέσουμε οτι λόγω του υψιλού PH γίνεται οτι γίνεται και οτι δεν έχω αρκετό CO2.
Αγόρασα το Flourish Excel της Seachem το οποιο προσθέτει CO2 στο νερο. Λέτε να δώ βελτίωση? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχεις και τόσο δύσκολα φυτά..
έχουν περάσει όλα απο τα χέρια μου εκτός απο την ντοματιά, και όλα πήγαιναν σφαίρα μόνο με φώς.. το χαλίκι σου είναι πολύ χοντρόκοκκο??
|
|||
|
|||
![]()
άμμο χαμηλά και λίγο χαλίκι ψηλά
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις οταν λες?
"Παιδιά μόνο ταμπλέτες βάζω. 3 ανά 7 ημέρες." ???????????????? εννοεις ταμπλετες βυθου????? αν ναι παει τα εκαψες τα φυτα.... αν οχι αλλαξε τη μια λαμπα και καντη grolux(φθηνη ειναι) και ανεβασε νιτρικα, ριξε λιγο καλιο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεογέννητα αλλά τι? | sgiak | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 09-02-11 23:18 |
Γεννήσαμε, αλλά.... | geokary | Δίσκοι | 1 | 08-05-07 17:19 |
Νοτιοαμερικάνικα φυτά που αναπτύσσονται πάνω σε ξύλα και πέτρες | Kostas G. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 20-02-06 19:16 |
UV ναι, αλλά πόση ώρα? | yiobi | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 14-04-04 11:16 |