|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο ανθρωπος φαινεται να εχει την τρελλα που πρεπει, απλα ειναι φοιτητης και τρεχει και ψαχνει να βρει πως θα το κανει. Εγω θα ελεγα να μεινει σε "νορμαλ" ψαρια και χαμηλη ιχθυοφορτωση και οταν τελειωσει να κοιταξει το θεμα δισκοι
|
||||
|
||||
![]()
αν θεωρουν τα ψαρια παιχνιδια-διακοσμητικα και οχι ζωες σπυρο ετσι πρεπει λυπαμαι .
εγω θα ελεγα ουτε βακτηρια να μη βαλει γιατι ουτε και αυτα θα τη βγαλουν καθαρη θα κανει επισκεψη 1 φορα το μηνα το καλοκαιρι και αν τυχει κατι μπωρει και οχι.και θα τον ενθαρυνω κιολας οχι . |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειδα να διαφαινεται καπου στα γραφομενα του αυτο που λες.
Το μονο που βλεπω ειναι η κλασσικη ανυπομονησια του αρχαριου και τα κενα γνωσεων που αν δεν υπηρχαν, θα εμποδιζαν τετοιου ειδους σχεδια, χωρις τουλαχιστον καταλληλο εξοπλισμο.
|
||||
|
||||
![]()
το πεμτο ποστ ολα τα λεει σπυρο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου λεει κατι τετοιο.
Το αντιθετο. Θα φευγει απο το πατρικο του να ταξιδεψει να παει στο φοιτητικο του μονο και μονο για να φροντισει τα ψαρια του (αυτα τα εγραψε νομιζωντας οτι φτανει κατι τετοιο για οσο καιρο λειπει και μαλιστα ρωταει για επιβεβαιωση ή αλλες προτασεις, πριν μαλιστα το κανει)
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταλαβει οτι απλα δεν φτανει .τουλαχιστον για μενα οχι .
και το θεμα δεν ειναι οτι ρωταει απλα αλλα το οτι εχει αποφασισει να βαλει ψαρια . |
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι το καλοκαιρι..Στο θεμα με τους δυσκους εχεις δικιο ειμαι αρχαριος σε αλλα ειδη ψαριων εχω εμπειρια, γιαυτο αλλοστε δημιουργησα αυτο το ποστ για να δω αν τελικα θα βαλω δυσκους, γιατι θελουν πολυ φροντιδα και πολυ προσοχη και το μονο μου προβλημα, ειναι το καλοκαιρι που θα λειπω τον ιουλιο και τον αυγουστο απο το σπιτι!! Νομιζω οτι ειμαι σε θεση και να συντιρισω ενυδρειο με δυσκους καθως εχω παρα παρα πολυ ελευθερο χρονο στη διαθεση μου και εχω διαβασει παρα πολλα γενικα με τους δυσκους!! Ποιο ειναι το θεμα? Στελιο αν νομιζεις οτι εγω απλα θα παρω μονο για το ντεκορ και για την ομορφια το ενυδρειο και τα ψαρια κανεις λαθος, γιατι εγω εκατσα δουλεψα και εβγαλα 1500ευρο σε 6μηνες για να παρω αυτο το ενυδρειο, και εχω κανει ονειρα και σχεδια και προσπαθω να βρω καποια λυση για το καλοκαιρι.Απο εκει και περα αν νομιζεις οτι ενας φοιτητης δεν μπορει να συντιρισει ενα δυσκοενυδρειο μαλλον κανεις τεραστιο λαθος.Και κατι τελευτεο αν θεωρουσα τα ψαρια παιχνιδια θα μπορουσα πολυ απλα να παρω 10πιρανχας, να μαζευομαι με τους φιλους μου στο σπιτι μου και να πεταμε χρυσοψαρα και ποντικια και να κανουμε την πλακα μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με φωνσξε κανεις ; φιλε μου καλε ασε τους δισκους για τωρα ... με το προγραμμα που εχεις δεν θα τα καταφερεις και ειναι κριμα καιγια σενα και για τα ψάρια ..
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=stelios816;730404]αν θεωρουν τα ψαρια παιχνιδια-διακοσμητικα και οχι ζωες σπυρο ετσι πρεπει λυπαμαι . εδω δηλαδη εγω σαν τι να καταλαβω?Ποιοι θεωρουν οτι τα ψαρια ειναι διακοσμητικα??
Εγω εννοειται οτι στο κλαδο με τους δυσκους θα ακουσω εσας, και εσενα θα ακουσω γιατι εχω διαβασει πολλα ποστ και απαντησεις σου οχι μονο δικα σου ολων των εμπειρων!!! Ξαναλεω οτι δημιουργησα αυτο το ποστ για να μην γραψω το καλοκαιρι σε καινουριο ποστ <<Μα τι εγινε????Γιατι παιθαναν τα δυσκακια μου??>> , αλλα ειμαι συγουρος οτι νομιζεις , οτι ενταξει φοιτητης ειναι του ειρθε η καβλα να αγορασει ενυδρειο κτλπ κτλπ, αλλα ασχολουμε 7 χρονια με το χομπι και δεν σκοπευω να το παρατισω, γιατι απλα το γουσταρω .. |
|
||||
|
||||
![]()
σου εγραψα τοσα και εσυ κολησες με τους δισκους μονο ?νομισεις οτι εκει ειναι το θεμα ?
![]() σηκωνω χερια και ποδια καλη συνεχεια αγορινα οτι αποφασισεις μαζι σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα μην μου λες οτι καταλαβα λαθος , γιατι αυτο εννοουσες.. Τελος παντων εννοιτε οτι δεν ειναι αυτο το θεμα, και ευχαριστω και εσενα και ολους για την ανταποκριση σας και για τις συμβουλες σας , μαλλον θα στραφω σε κιχλιδες και σε στυλ malawi...
Ισως σε μερικα χρονια οταν τελιωσω τις σπουδες μου μπορω να εχω και εγω το δικο μου δυσκοενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kanakss;730490]
Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ | kokos125 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 02-12-09 15:51 |
τα φυλλα γινονται καφε | loizos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-12-08 10:05 |
ονειρα που γινονται πραγματικοτητα | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-09-06 18:16 |