Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Δίσκοι

Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-01-13, 16:36
kanakss Ο χρήστης kanakss δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Aθηνα-Πατρα
Προεπιλογή

και σκεφτηκα οτι μπορω να ρυθμισω την ταιστρα μου να τα ταιζω το καλοκαιρι ανα 6μερες(αν γινεται βεβαια), γιατι απ' οτι διαβασα δεν εχουν αναγκη μεχρι και 3 εβδομαδες να μην φανε!!Οποτε δεν ξερω, αν ειστε τοσο αρνητικοι σε αυτα που σας λεω μην ανχωνεστε δεν θα το επιχειρισω , απλα προσπαθω να βρω μια λυση, και επιτελους να φτιαξω το 3ο μου ενυδρειο που θελω να εχει τους βασιλιαδες του γλυκου νερου!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 16:40
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

μπορεις να επιχειρήσεις κατασκευή αυτόματων αλλαγών νερου..

Tάσος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 16:44
Το avatar του χρήστη genecr
genecr Ο χρήστης genecr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλάνδρι
Προεπιλογή

θα το έχεις πολύ άγχος....
εγώ και 1 ΣΚ να λείψω το μυαλό μου είναι καρφωμένο στο ευνδρείο
στη θέση σου θα πειραματιζόμουν με μικρό ενυδρείο που θα το δούλευα μόνο το χειμώνα και το καλοκαίρι θα το ξέστηνα. έτσι θα αποκτούσα και εμπειρία με πολλά είδη και θα χαιρόμουν το χόμπι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 16:48
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kanakss Εμφάνιση μηνυμάτων
και σκεφτηκα οτι μπορω να ρυθμισω την ταιστρα μου να τα ταιζω το καλοκαιρι ανα 6μερες(αν γινεται βεβαια), γιατι απ' οτι διαβασα δεν εχουν αναγκη μεχρι και 3 εβδομαδες να μην φανε!!Οποτε δεν ξερω, αν ειστε τοσο αρνητικοι σε αυτα που σας λεω μην ανχωνεστε δεν θα το επιχειρισω , απλα προσπαθω να βρω μια λυση, και επιτελους να φτιαξω το 3ο μου ενυδρειο που θελω να εχει τους βασιλιαδες του γλυκου νερου!!
Με τετοιες νηστειες, δεν τους κοβω και για πολυ βασιλιαδες

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
μπορεις να επιχειρήσεις κατασκευή αυτόματων αλλαγών νερου..
Ετσι ναι, κατι γινεται.
Αυτοματισμοι. Αλλαγη νερου, οσμωση, αναπληρωση, ταιστρες, web camera, ελικοπτερο για αμεση μεταβαση σε περιπτωση αναγκης .
Παλιά 28-01-13, 16:53
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ετσι ναι, κατι γινεται.
Αυτοματισμοι. Αλλαγη νερου, οσμωση, αναπληρωση, ταιστρες, web camera, ελικοπτερο για αμεση μεταβαση σε περιπτωση αναγκης .
η αυτόματη αλλαγη νερου απαιτεί καποια διαδικασία για να φτιαχτεί (πλεον ειδικος ειναι ο dimitris21 που μου ειχε εξηγήσει καποια πραγματα),αλλα πραγματικα σου λύνει τα χερια

απο κει και πέρα..την συνδέεις πάνω στην όσμωση,για να γίνεται απο κει η αναπλήρωση(αυτοματα επισης)...και εχεις και τις ταίστρες σου ....γίνονται ολα και πρακτικα και θεωρητικά..αν και πιστεύω οτι στο φοιτιτικό σταδιο που ειναι ο φίλος μας δεν αξιζει...

Tάσος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 17:06
Το avatar του χρήστη stelios816
stelios816 Ο χρήστης stelios816 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: νικαια
Προεπιλογή

εγω δεν θα σου δωσω συμβουλη πως να κρατησεις τους δισκους σε αυτες τις συνθηκες που διαβαζω αλλα θα σε προτρεψω απλα να αλλαξεις χομπι. αυτο θεωρο πως δεν σου ταιριαζει μονο και μονο για τον τροπο που σκεφτεσαι ο οποιος ειναι εντελος λαθος δεν θα επεκταθω παραπανω .απλα λυπαμαι

φιλικα και χωρις παρεξηγηση .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 17:57
Professor

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios816 Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν θα σου δωσω συμβουλη πως να κρατησεις τους δισκους σε αυτες τις συνθηκες που διαβαζω αλλα θα σε προτρεψω απλα να αλλαξεις χομπι. αυτο θεωρο πως δεν σου ταιριαζει μονο και μονο για τον τροπο που σκεφτεσαι ο οποιος ειναι εντελος λαθος δεν θα επεκταθω παραπανω .απλα λυπαμαι

φιλικα και χωρις παρεξηγηση .
Οχι ρε Στελιο κι ετσι.
Ο ανθρωπος φαινεται να εχει την τρελλα που πρεπει, απλα ειναι φοιτητης και τρεχει και ψαχνει να βρει πως θα το κανει.
Εγω θα ελεγα να μεινει σε "νορμαλ" ψαρια και χαμηλη ιχθυοφορτωση και οταν τελειωσει να κοιταξει το θεμα δισκοι
Παλιά 28-01-13, 18:00
Το avatar του χρήστη stelios816
stelios816 Ο χρήστης stelios816 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: νικαια
Προεπιλογή

αν θεωρουν τα ψαρια παιχνιδια-διακοσμητικα και οχι ζωες σπυρο ετσι πρεπει λυπαμαι .
εγω θα ελεγα ουτε βακτηρια να μη βαλει γιατι ουτε και αυτα θα τη βγαλουν καθαρη θα κανει επισκεψη 1 φορα το μηνα το καλοκαιρι και αν τυχει κατι μπωρει και οχι.και θα τον ενθαρυνω κιολας οχι .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-01-13, 18:02
Professor

Προεπιλογή

Δεν ειδα να διαφαινεται καπου στα γραφομενα του αυτο που λες.
Το μονο που βλεπω ειναι η κλασσικη ανυπομονησια του αρχαριου και τα κενα γνωσεων που αν δεν υπηρχαν, θα εμποδιζαν τετοιου ειδους σχεδια, χωρις τουλαχιστον καταλληλο εξοπλισμο.
Παλιά 28-01-13, 21:10
kanakss Ο χρήστης kanakss δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Aθηνα-Πατρα
Προεπιλογή

[QUOTE=stelios816;730404]αν θεωρουν τα ψαρια παιχνιδια-διακοσμητικα και οχι ζωες σπυρο ετσι πρεπει λυπαμαι . εδω δηλαδη εγω σαν τι να καταλαβω?Ποιοι θεωρουν οτι τα ψαρια ειναι διακοσμητικα??

Εγω εννοειται οτι στο κλαδο με τους δυσκους θα ακουσω εσας, και εσενα θα ακουσω γιατι εχω διαβασει πολλα ποστ και απαντησεις σου οχι μονο δικα σου ολων των εμπειρων!!! Ξαναλεω οτι δημιουργησα αυτο το ποστ για να μην γραψω το καλοκαιρι σε καινουριο ποστ <<Μα τι εγινε????Γιατι παιθαναν τα δυσκακια μου??>> , αλλα ειμαι συγουρος οτι νομιζεις , οτι ενταξει φοιτητης ειναι του ειρθε η καβλα να αγορασει ενυδρειο κτλπ κτλπ, αλλα ασχολουμε 7 χρονια με το χομπι και δεν σκοπευω να το παρατισω, γιατι απλα το γουσταρω ..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές