|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες εδώ.
|
|||
|
|||
![]()
Για να παιρνει αερα μαλλον το κανει καπου απο την εισαγωγη του.Κανε το εξης:Ξεκουμπωσε το σκληρα πλαστικα της εισαγωγης και βαλε το να ρουφαει μονο με τον ελαστικο σωληνα.Παρατηρησε αν ακομη ακουγετε.
Αν ναι ξανακουμπωσε τις σκληρες πλαστικες γωνιες της εισοδου και τσεκαρε καλα το κουμπωμα της εισαγωγης στο πανω μερος της κεφαλης μηπως εκει εχεις θεμα. Αν παλι δεν ακουγετε ,τοτε η σκληρη πλαστικη γωνια καπου εχει ραγισει... Απο την φλαντζα της κεφαλης δεν παιρνει αερα ενα φιλτρο αλλα εκει εμφανιζετε η διαρροη του νερου...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα τα δοκιμασω τα παραπανω που μου προτεινετε και θα σας ενημερωσω
μια σημαντικη για εμενα ερωτηση: αν λειτουργει το φιλτρο -εστω και και με τις φυσαλιδες αερα μεσα- υπαρχει περιπτωση να χαλασει ??? δεν με απασχολει τοσο ο ενοχλητικος θορυβος, οσο με νοιαζει αν χαλασει το μηχανημα περιμενω απαντησεις σας |
|
|||
|
|||
![]()
Ο θορυβος προερχετε απο την υπαρξη φυσσαλιδων μεσα στο θαλαμο της φτερωτης.Μακροχρονια λογικα δημιουργει προβλημα και στο κεραμικο αξονακι (ισως ομως και αμεσο σπασιμο) αλλα και στην ιδια την φτερωτη,της οποιας ο μαγνητης αφου μια βρισκετε μεσα σε νερο και ψυχετε και μια με ελαχιστο νερο κι ανεβαζει θερμοκρασια....
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση
σε αυτη την περιπτωση τι κανω ? αγοραζω καινουργια φτερωτη? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι σωληνες της εισαγωγης ειναι κανονικα μεσα στο ενυδρειο. απο εκει που αντλειται το νερο ειναι περιπου 5-10cm πανω απο το χαλικι
Το spray bar εξαγωγης του νερου πρεπει να ειναι πανω απο την επιφανεια του νερου η' δεν παιζει ρολο ? το ρωταω διοτι μεχρι στιγμης το spraybar το εχω τοποθετησει μισο μεσα στο νερο και μισο πανω απο την επιφανεια.. μηπως το κομματι που ειναι μεσα στο νερο ''τραβαει'' αερα ( δεν το νομιζω διοτι απο εκει γινεται η εξαγωγη του νερου) περα απο αυτο, μπορειτε να μου απαντησετε αν αφησω το φιλτρο στην υπαρχουσα κατασταση (με τον θορυβο απο τις φυσαλιδες αερα) θα χαλασει το φιλτρο η' δεν υπαρχει προβλημα ?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 vs JBL CristalProfi e900!! | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-05-11 21:51 |
JBL CristalProfi 500 Εξωτερικο φιλτρο | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 31-08-08 08:48 |
ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ. | ATHRAS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-02-08 18:19 |
Γιατι γεμιζει αερα το φιλτρο μου? | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 19-05-07 19:32 |
φυσαλιδες απο εξωτερικο eheim 2215 | chrisstam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-04-05 20:03 |