|
|
||||
|
||||
![]()
Σε συνέχεια του προχθεσινού post μου, παραθέτω βίντεο με την ημέρα της γέννας και τις ερωτοτροπίες του ζευγαριού.
Εν τω μεταξύ ο αρσενικός είναι και λίγο βίαιος. Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά ή όχι ; Υ.Γ. Θα έπρεπε βέβαια να είχα βάλει το βίντεο από την αρχή. Συγνώμη. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UdY2l2E6GiY
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο δεν ηταν ερωτοτροπια.
Μετριουνται τα ψαρια. Φαινεται οτι δεν ειναι ζευγαρι. Εισαι σιγουρος για το φυλο του "αρσενικου"?
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρος με την έννοια να τον έχω δει να γονιμοποιεί αυγά, όχι. Αλλά σημειολογικά φαίνεται για αρσενικός λόγω του μεγάλου "καρούμπαλου" στο κεφάλι και του μικρού γονοπόδιου. 'Έπειτα αν δεν ήταν αρσενικός, η θηλυκιά γιατί γέννησε;
Τι εννοείς όμως όταν λες "μετριούνται" ;
|
||||
|
||||
![]()
Εχει συμβει σε πολλα ενυδρεια να γεννανε μονα τους θηλυκα ψαρια, χωρις την παρουσια αρσενικου ή με παρουσια αλλά χωρις να ειναι ζευγαρια.
"Μετριουνται", για ξυλο ή ιεραρχια. Οταν βαζουμε ενα ασρενικο με ενα θηλυκο σε ενα ενυδρειο, δεν σημαινει οτι θα βγει και ζευγαρι. Δεν αποκλειεται και να γινει ομως στη συνεχεια, αν τα βρουνε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά. ΟΚ Σπύρο, αν έχω κάποια νεότερη εξέλιξη θα την ανακοινώσω. Τις εμπειρίες πρέπει να τις μοιραζόμαστε.
|
||||
|
||||
![]() Νατα μααααας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
4'.28" :
- Τωρα αυτα θα ζησουν? θα μεγαλωσουν? - Δεν ξερω, δεν ξερω, δεν εχω ιδεα. ....... Αμα ζησουν τον ηπιαμε ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για γέννες! | noutsman | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 06-07-12 18:18 |
Γέννες, γέννες, γέννες | bokostas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 60 | 24-08-10 06:35 |
Γέννες από κριμπένσις | grandbas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 10 | 06-05-10 09:47 |
Γέννες guppies | giorgio | Ζωοτόκα | 0 | 20-05-07 09:11 |
Συχνές γέννες γαρίδων | manosdr | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 1 | 06-12-04 10:59 |