|
|
||||
|
||||
![]()
Να κανω μια ερωτηση, εσυ εχεις ζευγαρι, τα βλεπεις να κινουνται παντου μαζι στο ενυδρειο; Αν εχεις φυτα στα "δοκιμαζουν"; Πηρα χτες δυο αναπαραγωγης, ταβαλα και πηγαινουν συνεχεια πακετο. Παιζει να πετυχα αρσενικο και θηλυκο και μαλιστα ζευγαρι η ειναι κλασικη συμπεριφορα; Το ενα τσιμπολογαει συνεχεια απολα τα φυτα...μεχρι και τις ριζες απτο ποθο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν αρχιζουν να τσιμπανε ενα φυλλο συγκεκριμενο(το καθαριζουν) ειναι σημαδι οτι θελουν να γεννησουν |
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει να γεννησουν και σε καμπομπα και σε μοσ δηλαδη; Ακομα δεν ταβαλα και θα γεννησουν;;; Ειναι και οι καρδιναλιοι μεσα...ωχ. Αλλα ειναι μικρα τα δικα μου ρε συ. Απο τοσο μικρα;! :/ θα γινουμε μπαμπαδες μαζι χαχα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντος οταν ερθει η ωρα θα το καταλαβεις... ξεκινανε και καθαριζουν ενα φυλλο συγκεκριμενο( και οχι ολα τα φυτα του ενυδρειου) μετα αρχιζουν και βγαινουνε τα γεννητικα τους οργανα.. στο θυληκο ειναι πιο μεγαλο και πιο χοντρο ενω στο αρσενικο ειναι μικροτερο και πιο μυτερο... |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ωραια θα τοχω υποψην. Παντως κακα τα ψεμματα εχω ενθουσιαστει πολυ περισσοτερο αποτι με τους καρδιναλιους. Θα παρω κιαλλα και με βλεπω να δινω καμια 30αρια απτους 100. Ευχαριστω για το ινφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν γεννήσει η θηλυκιά καθαρίζει συνήθως φαρδιά φύλλα, τα περιποιείται κ.λ.π. αλλά δεν τα τρώει. Εμένα γέννησε σε 10 μέρες από την είσοδό της στο ενυδρείο (τον περασμένο Οκτώβριο) πάνω σε ένα φύλλο Anubias. Έκτοτε όμως δεν ξαναγέννησε.
|
||||
|
||||
![]()
Σε συνέχεια του προχθεσινού post μου, παραθέτω βίντεο με την ημέρα της γέννας και τις ερωτοτροπίες του ζευγαριού.
Εν τω μεταξύ ο αρσενικός είναι και λίγο βίαιος. Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά ή όχι ; Υ.Γ. Θα έπρεπε βέβαια να είχα βάλει το βίντεο από την αρχή. Συγνώμη. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UdY2l2E6GiY
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για γέννες! | noutsman | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 06-07-12 18:18 |
Γέννες, γέννες, γέννες | bokostas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 60 | 24-08-10 06:35 |
Γέννες από κριμπένσις | grandbas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 10 | 06-05-10 09:47 |
Γέννες guppies | giorgio | Ζωοτόκα | 0 | 20-05-07 09:11 |
Συχνές γέννες γαρίδων | manosdr | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 1 | 06-12-04 10:59 |