|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά τον κυκλοφορητή τον έχω είδη παραγγείλει και τον περιμένω. Θερμοστάτη έβαλα ένα προσωρινό μέχρι να έρθει ο εξωτερικός 300W που επίσης έχω παραγγείλει. Τώρα για τα ψάρια. Όλοι οι συνδυασμοί μου άρεσαν. αλλά δυστυχώς η τελική επιλογή μάλλον δεν θα γίνει βάση προτιμήσεων, αλλά βάση διαθεσιμότητας. Δεν νομίζω να βρω στην Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή. ¶ρα πάμε μάλλον σε ότι βρούμε και όχι τι θέλουμε ![]() Τα φώτα σας παρακαλώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Με τη μεταφορά των ψαριών δεν θα έχεις πρόβλημα αν είναι σωστά συσκευασμένα (ο στρατηγός θα σου δώσει κατάλληλες οδηγίες
![]() Όσο για ψάρια αποφάσισε ποιά προτιμάς περισσότερο και βάλε μια αγγελία μήπως τα βρεις εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Τα είδη που προαναφέρθηκαν δεν είναι κι απο τα σπάνια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |