|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο ενυδρειο εφτιαξες Ιγνατιε συγχαρητηρια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οι πέτρες είναι αγορασμένες από το leroy Merlin και τα 120 κιλά τα πλήρωσα 30 ευρώ. Δεν ξέρω την ονομασία τους, ο Σταύρος μου είχε δώσει ένα δείγμα που το έδωσα σε ένα φίλο από Θεσσαλονίκη και μου τις έφερε. Πιθανόν ο Σταύρος να ξέρει την ονομασία τους και να μας την γράψει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ιγνάτιε καλορίζικο το ενυδρείο!
Η παρέμβαση του Σταύρου στο στήσιμο (αν και είναι άσχετος στα αφρικάνικα ![]() ![]() Για ψάρια έχεις πολλές επιλογές. Χωρίς να πειράξεις τις πέτρες θα πρότεινα ένα κοπάδι tropheus http://www.cichlid-forum.com/profile...ory.php?cat=15 ή 2 χαρέμια Aulonocara http://www.cichlid-forum.com/article...ock_corner.php Με λίγες ακόμη πέτρες (για περισσότερες κρυψώνες) θα πρότεινα 2-3 χαρέμια συμβατά mbuna http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 Ένας ωραίος συνδυασμός θα ήταν πχ. L.caeruleus+Ps."maingano"+Iodotropheus sprengerae Τις αλλαγές νερού να προσπαθήσεις να τις κάνεις εβδομαδιαίες. Το φίλτρο σου είναι καλό αλλά θα πρότεινα να προσθέσεις κι έναν κυκλοφορητή για μεγαλύτερη ροή και να μην μένει τίποτα στο βυθό. Βάλε και κάνα φυτό ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ένας επίσης ωραίος συνδυασμός θα ήταν πχ. L.caeruleus+Ps. demasoni ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες ξανά με ένα πολύ όμορφο ενυδρείο και απ ότι βλέπω στις φώτο πολύ προσεγμένη δουλειά.. βέβαια στρατηγός είναι αυτός αν ήθελες ας το έκανες κι αλλιώς
![]() Παράθεση:
![]() και δε λες όλη την αλήθεια! τα σνόμπαρες στην αρχή και αφού τα πήρε η κουνιάδα μου μετά τα ήθελες κι εσύ.. ζουλιάρη ![]() Πάντως κι εγώ θα πρότεινα το συνδυασμό που αναφέρει ο Νίκος. απίστευτος συνδυασμός χρωμάτων κίνησης και ομορφιάς(αφού ξεθαρρέψουν γιατί τους πρώτους μήνες βλέπεις μόνο βράχους ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά τον κυκλοφορητή τον έχω είδη παραγγείλει και τον περιμένω. Θερμοστάτη έβαλα ένα προσωρινό μέχρι να έρθει ο εξωτερικός 300W που επίσης έχω παραγγείλει. Τώρα για τα ψάρια. Όλοι οι συνδυασμοί μου άρεσαν. αλλά δυστυχώς η τελική επιλογή μάλλον δεν θα γίνει βάση προτιμήσεων, αλλά βάση διαθεσιμότητας. Δεν νομίζω να βρω στην Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή. Άρα πάμε μάλλον σε ότι βρούμε και όχι τι θέλουμε ![]() Τα φώτα σας παρακαλώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Με τη μεταφορά των ψαριών δεν θα έχεις πρόβλημα αν είναι σωστά συσκευασμένα (ο στρατηγός θα σου δώσει κατάλληλες οδηγίες
![]() Όσο για ψάρια αποφάσισε ποιά προτιμάς περισσότερο και βάλε μια αγγελία μήπως τα βρεις εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Τα είδη που προαναφέρθηκαν δεν είναι κι απο τα σπάνια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
L.caeruleus + Iodotropheus sprengerae + demasoni (αυτό άλλαξα) Μπορεί να υπάρξει τέτοια ψαροσύνθεση ή υπάρχει περίπτωση να υβρισίδουν?? Και αν μπορεί, πόσα ψάρια από το κάθε είδος προτείνεις να βάλω? |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη μαραγκος εισαι?
εκανες φοβερη δουλεια-επαγγελματικη θελω να αγορασω παιδικο κρεβατι και ντουλαπα αναλαμβανεις? χα χα χα και παλι μπραβο. αργησες αλλα το εκανες το θαυμα σου. οσο για τα ψαρια μην αγχονεσαι ολο και κατι θα βρεθει εχεις πολλες επιλογες. εμενα προσωπικα μαρεσουν τα τροφεους ikola αν ειχα λιτρα τροφεους θα εβαζα τα L.caeruleus + Iodotropheus sprengerae + demasoni ειναι ομορφα αλλα εχουν γινει σουπα τα εχει και η κουτση μαρια
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια παρουσιαση και κατασκευει με μονη ενσταση στα ξυλα απο πανω που νομιζω οτι σε λιγο καιρο δεν θα βλεπονται απο τα φουσκωματα . καλοριζικο με πολλες γεννες φιλε μου μπραβο και παλι
![]() ![]() ΥΓ. το χρυσοψαρο τι το ηθελες αμαρτια ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για το μαραγκός που είπες, είναι η άλλη μου τρέλα. Για αυτό το λόγο κόλλησα και με τα ενυδρεία. 2 σε 1 που λένε. Και το φτιάχνεις όπως θές, και πολλές πατέντες μπορείς να εφαρμόσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο γι' αυτή τη σύνθεση, επειδή τα demasoni χρειάζεται να είναι ομάδα 10-12 ατόμων θα πρότεινα να τα βάλεις μόνο μαζί μ' ένα χαρεμάκι (1+4)L.caeruleus. (και πάμε στη πρόταση του Νίκου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |