|
|
||||
|
||||
![]()
Βαζε νιτριβεκ κανονικα (οτι λενε οι οδηγιες, απλα οπου λεει ψαρι, αντικαθιστας με τροφη σε αποχη) και τροφη στην αποχη.
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το είδα.Παίζει να έκανα πατατιά.Στις οδηγίες γράφει κουνίστε καλα το μπουκαλάκι πριν βάλετε.Εγώ δεν το είχα δει αυτό χτες.Θα το συνεχίσω τότε. απλά πόσα ml να βάζω τώρα?Στις οδηγίες γράφει για τη ποσότητα που βάζεις στην αρχή (10 ml ανα 25 λίτρα νερου,έβαλα χτες) και για την ποσότητα όταν κάνεις αλλαγή νερου.Εγω πλέον δεν είμαι σε καμία απ΄τις 2 περιπτώσεις.Σκέφτομαι να βάζω 5 ml ανα 2 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου εχεις ρυπους περισσιους, βαζε.
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά παρατήρησα σήμερα το ξύλο κι έχει βγάλει σε πολλά σημεία κάτι σαν βαμβάκι άσπρο και αλλού κάτι σα μπεζ εξόγκομα,γλίτσα να το πω,δε ξέρω.Τι είναι αυτό?Θα φύγει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εδώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανότατα να είναι μύκητας του ξύλου και θα φύγει μόνο του.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.Ήρθαν και τα τεστάκια για τις σκληρότητες.Οπότε έχουμε PH 8, GH 8, KH 7.Aν καταλαβαίνω καλα,θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς,βλέποντας τον πίνακα με co2 δεν έχουν καθόλου διοξείδιο τα φυτά έτσι?Επίσης είναι η 8η μέρα που στρώνω με τροφή και nitrivec και δε μετράω καθόλου ακόμα NO2.Μόνο αμμωνία.Είναι φυσιολογικό?
------------------------- Μολις τώρα ανακάλυψα και καποια παρα πολυ μικρα σαλιγγαρια.(Ίσα,ίσα που φαίνονται με το μάτι).Μάλλον ηρθαν μαζί με τα φυτά.Να τα αφήσω μεσα ή υπάρχει περίπτωση να μου φάνε τα φυτά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 21-01-13 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλλος ένας καινούργιος στο αλμυρό θέλει βοήθεια. | chanikos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 16:25 |
Άλλος ένας αρχάριος | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 03-11-09 10:47 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |